Evo da ja napišem svoja iskustva.
Imam Labinku 14KS sa prikolicom. Kupio staru, bila prije registrirana u Ivancu, 91 godine još u socijalističkoj Hrvatskoj.
Budući da bi trebao kultivator kod kuće i kod punice, to je 15km vožnje. Baš iz navedenih razloga da me strah da nedaj Bože sudjelujem u nekom prometnom okršaju, bolje da si registriran.
Imam kupo-prodajni ugovor koji nije uvjeren kod bilježnika. Znači, ako želiš registrirat kultivator moraš prvo ići na policiju i pitat jeli broj šasije kod njih u sistemu. Ako nije, onda napraviš izjavu vlasništva kod bilježnika sa svijedokom (to je kod mene bio slučaj, jučer to obavio. Šasija nije u sistemu kod policije).
Ako broj šasije jest, onda moraš imat od bilježnika uvjeren kupo-prodajni ugovor.
I dođem ja na tehnički u Krapini, i velim da želim registrirat vozilo. Prvo su svi bili iznenađeni, i vidio sam po facama da sam vjerojatno jedini koji ikad došao registrirat motokultivator. Čak komunalac grada Krapine nema registrirane motokultivatore a u prometu su svakodnevno!!!
Za njih zakon vjerojatno ne važi, ipak želim biti na sigurnoj strani pa sam išao dalje svojim putem. I vele mi na tehničkom da moram sve donesti, doma izmjerit kultivator (dimenzije sa prikolicom), podatke mašine, snaga, obujam itd.
Znači sve to donesem kod tehničkog i oni mi izdaju prometnu (380kn). S tom prometnom idem po policu osiguranja (800kn kao za traktore!), i natrag na tehnički da sve oni poštambiljaju i sve to.
Sad zbilja neznam jel da idem to obavit il ne. :icon_scratch: