Zdenko1981
Član
- Tu od
- 9 Sij 2008
- Poruka
- 89
Idući mjesec moram na tehnički sa traktorom, a načuo sam da se na traktoru sada obavezno mora imati nekakav trokut od iza, pa me zanima zna li netko nešto više o tome.
Nigdje u zakonu nisam videl da treba.Zdenko1981 kaže:Idući mjesec moram na tehnički sa traktorom, a načuo sam da se na traktoru sada obavezno mora imati nekakav trokut od iza, pa me zanima zna li netko nešto više o tome.
jozek,hvala na točnijoj informacijimj a sam dobio ovu...jozek kaže:marko malo da te ispravim, vozila sporija od 30 km moraju imati znak za spora vozila a to je taj "famozni" trokut koji je odrezanih vrhova i stoji uspravno cijena mu je u AGM 350 kn, a navodno ih sad ima i u AUTOAKCIJI za 90 kn
ZJ kaže:To Ameri imaju odavno, no netrebaju registrirati traktore, niti imati signalizaciju na njima.
Koji će to k... na traktoru i kam smjestiti toliko pleha uz onu ogromnu tablicu???
URSUS335 kaže:ZJ kaže:To Ameri imaju odavno, no netrebaju registrirati traktore, niti imati signalizaciju na njima.
Koji će to k... na traktoru i kam smjestiti toliko pleha uz onu ogromnu tablicu???
Samo da se zna, taj famozni trokut je PLASTIČNI a ne limeni,.. Iz razloga što se plastika bude prije potrgala i morat će se kupit novi trokut,..