C
chickenlover
Guest
Ja sam iz p...e materine i mogu reć da mi je žao kaj sam izašao van
Al zato ima finih, toplih mesta sa bogatom vegetacijom, gde se mozes podsetiti na "rodni kraj". :rolfer::rolfer::rolfer:
chickenlover,,Čak ti je kolegica to malo jasnije obijasnila,,,,,nadam se da je obijašnjenje dovoljno jasno.......:mrgreen::mrgreen::mrgreen::rolfer::rolfer:
Ma ja sam ti malo tvrda u glavu, od objasnjenja slaba fajda, moram da OSETIM da razumem.
Razumijem ja nekima treba malo više kod obijašnjenja,(kod mene je poželjno i dodirnut)da bi se moglo vidit o čemu se radi.........:rolfer::rolfer::lol::lol:
Jasno, "tema" se uvek mora prvo dobro opipati, pre nego se predje na DUBLJE diskusije.
Jel ti to obecavas stompedo? :rolfer::rolfer::rolfer:
Ajme meni, u ime ovog moram odmah staviti jos jedan vic u istoimenu rubriku.
Ajme meni, u ime ovog moram odmah staviti jos jedan vic u istoimenu rubriku.
Moram ti reč,,,da see divim odakle ih vadiš(da ne krivo pomisliš)VICEVE,,,i onako na tiho ču ti reč,,,,,,,da ostali ne čuju;;;pst,,,pst(baš si pervezna)i onda meni nešto kažeš..................:lol::lol::lol::mrgreen::mrgreen:
Dzaba se nadas. Nisam plavusa.:rolfer:
pročitaj prijašnje postave, pa možda i shvatiš o čemu je riječ.
A naravno da znam da je kut paljenju, kad mi je to struka...,
ali ovdje nije nitko pomišlja na klasičan SUI motor
kada su žene u pitanju onda je tu točka eksplozije...
Za neupucene, zene imaju samo jedan kut paljenja, ali vise tocaka eksplozije. Sad ko je pametan, skuzit ce sta je autor zeleo reci.
Ne, ne, ne, ne....krivo si to postavio. Sve su eksplozije rizicne. A razlika je u tome sto amateri na njih nalecu, a profesionalci ih pokrecu. :rolfer:
molim lijepo, ni riječi više....
ovo nije tema o eksplozijama...
ovo će biti obrisano sve...