• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Tko je odakle?

• Temu pokrenuo krx pozega
  • Datum prvog posta
C

chickenlover

Guest
Ja sam iz p...e materine i mogu reć da mi je žao kaj sam izašao van

Al zato ima finih, toplih mesta sa bogatom vegetacijom, gde se mozes podsetiti na "rodni kraj". :rolfer::rolfer::rolfer:

B

BAGERISTA

Guest
Ja sam iz p...e materine i mogu reć da mi je žao kaj sam izašao van

Vidim da ti teško pada,,,,,,,pa zato probaj se nazad ugurat.samo pazi da te :toimonster:....:mrgreen::mrgreen:

jedino ako si stvarno ljubitelj tropskih toplina,,,,ja svako toliko zavirim:mrgreen::mrgreen:

chickenlover,,Čak ti je kolegica to malo jasnije obijasnila,,,,,nadam se da je obijašnjenje dovoljno jasno.......:mrgreen::mrgreen::mrgreen::rolfer::rolfer:

C

chickenlover

Guest
chickenlover,,Čak ti je kolegica to malo jasnije obijasnila,,,,,nadam se da je obijašnjenje dovoljno jasno.......:mrgreen::mrgreen::mrgreen::rolfer::rolfer:

Ma ja sam ti malo tvrda u glavu, od objasnjenja slaba fajda, moram da OSETIM da razumem.

B

BAGERISTA

Guest
Ma ja sam ti malo tvrda u glavu, od objasnjenja slaba fajda, moram da OSETIM da razumem.

Za osijetila,,ne brini,nismo daleko,:rolleyess::rolleyess:,,ali (uvijek to ALI),nadam se da nisam jedini:rolfer::rolfer:
Razumijem ja nekima treba malo više kod obijašnjenja,(kod mene je poželjno i dodirnut)da bi se moglo vidit o čemu se radi.........:rolfer::rolfer::lol::lol:

C

chickenlover

Guest
Razumijem ja nekima treba malo više kod obijašnjenja,(kod mene je poželjno i dodirnut)da bi se moglo vidit o čemu se radi.........:rolfer::rolfer::lol::lol:

Jasno, "tema" se uvek mora prvo dobro opipati, pre nego se predje na DUBLJE diskusije.

B

BAGERISTA

Guest
Jasno, "tema" se uvek mora prvo dobro opipati, pre nego se predje na DUBLJE diskusije.

:rolfer::rolfer:,e vidiš da smo se našli u ovoj diskusiji,,,sad čekamo,,da vidimo di su ostali,,kako oni prepipavaju ovu temu:lol::lol:i onda startamo ko divlje svinje,,:rolfer:

C

chickenlover

Guest
Jel ti to obecavas stompedo? :rolfer::rolfer::rolfer:

B

BAGERISTA

Guest
Jel ti to obecavas stompedo? :rolfer::rolfer::rolfer:

Nikad se nezna,,:rolleyess:,šta če zavrtit u glavi...obečavat nemogu ni da oču(jer sam u ranjenoj poziciji),ali ako je potrebno,morat čemo se potrudit...CUNAMI,bi ipak bila prikladnija riječ ovog trena..........:rolfer::rolfer::lol:

Čak sam razmišljao da si uključin ženu(kako sam proklet) u ovu raspravu,,pod drugim nikom,(registrovat čemo i nju),,tako da se lagano zagrijava:rolfer:ako ne skuži bit če nam toplije!!!! čim nas ima više to bolje teže je nač krivca........:axe:volim kad ganja:rolfer:

C

chickenlover

Guest
Ajme meni, u ime ovog moram odmah staviti jos jedan vic u istoimenu rubriku.

B

BAGERISTA

Guest

Neke pute,,majkemi,i sam sebe iznenadim.......:rolfer::rolfer::lol::lol:,,ali neče loše doč,,priznajem....

Moram sam sebi reč da sam totalno (puko):rolfer::rolfer:jao da mi je sad smajlič,,,kojeg ima MUHANIČAR,,,dao bi dvije litre vina i jednu veliku,,hladnu pivu sa malo odjka ili janjca hladnog za zamezit........:partyman::partyman::drinkers::drinkers:i onda kad padne noč,,,malo se olakšat od viška :butthead:i deri mala............................

B

BAGERISTA

Guest

Moram ti reč,,,da see divim odakle ih vadiš(da ne krivo pomisliš)VICEVE,,,i onako na tiho ču ti reč,,,,,,,da ostali ne čuju;;;pst,,,pst(baš si pervezna)i onda meni nešto kažeš..................:lol::lol::lol::mrgreen::mrgreen:

C

chickenlover

Guest
Moram ti reč,,,da see divim odakle ih vadiš(da ne krivo pomisliš)VICEVE,,,i onako na tiho ču ti reč,,,,,,,da ostali ne čuju;;;pst,,,pst(baš si pervezna)i onda meni nešto kažeš..................:lol::lol::lol::mrgreen::mrgreen:

Dzaba se nadas. Nisam plavusa.:rolfer:

B

BAGERISTA

Guest
Dzaba se nadas. Nisam plavusa.:rolfer:

:rolfer::rolfer:,,,uvijek ta plavuša,,,:lol::lol:dobro da nisi plavuša.......

Ipak ja sam uvijek govorio da su brinete,,bez uvrede,,,ako sam pogodio dobro je:?:(tu bi se dalo ubacit još boja):mrgreen::mrgreen:,,puno nasrtnije od ostalih.........:rolfer:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,938
pročitaj prijašnje postave, pa možda i shvatiš o čemu je riječ.
A naravno da znam da je kut paljenju, kad mi je to struka...,
ali ovdje nije nitko pomišlja na klasičan SUI motor

kada su žene u pitanju onda je tu točka eksplozije...
29xhufk.gif

C

chickenlover

Guest
kada su žene u pitanju onda je tu točka eksplozije...
29xhufk.gif

Za neupucene, zene imaju samo jedan kut paljenja, ali vise tocaka eksplozije. Sad ko je pametan, skuzit ce sta je autor zeleo reci.

B

BAGERISTA

Guest
Za neupucene, zene imaju samo jedan kut paljenja, ali vise tocaka eksplozije. Sad ko je pametan, skuzit ce sta je autor zeleo reci.

Zavisi na koju eksploziju naletiš,,,more bit i ona opasna,,,,,,,,:rolfer::rolfer::rolfer:

C

chickenlover

Guest
Ne, ne, ne, ne....krivo si to postavio. Sve su eksplozije rizicne. A razlika je u tome sto amateri na njih nalecu, a profesionalci ih pokrecu. :rolfer:

B

BAGERISTA

Guest
Ne, ne, ne, ne....krivo si to postavio. Sve su eksplozije rizicne. A razlika je u tome sto amateri na njih nalecu, a profesionalci ih pokrecu. :rolfer:

Ako ima boga,,,,ja ču večeras dobit ili normalnu ili experimentalnu exploziju....:rolfer::rolfer::rolfer:,,,samo da utvrdimo gradivo,,kad mi dođe bolja polovica,,,zadnji put sam jedva izvukop živu glavu:lol::lol:napala me bez da me obavijesti,,,ni hitler nije tzako radio???:rolfer:

Oko rizika neču ništa govorit,,,ne stajem dok mi kiselina ne pojede sve desni:rolfer::rolfer::lol:

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
molim lijepo, ni riječi više....
ovo nije tema o eksplozijama...
ovo će biti obrisano sve...

B

BAGERISTA

Guest
molim lijepo, ni riječi više....
ovo nije tema o eksplozijama...
ovo će biti obrisano sve...

nikako kolega,,,,molim vas za malo razumijevanja,,,tek smo u predpaljenju,,samo da se zagrijemo i to je to.................:lol::lol::lol::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Nemojte molim vas,,koliko je znoja i truda prolijeno:lol::lol:,,neču više majkemi.........

Na vrh