A kako kazu zvijezde su me pogledale 😂 evo jedna sa brusilice meni najdraža mašina
Dobro je. Ja sam mislil da si neki patuljak, samo za sitnu tokariju
ŠALIM SE!!!
Mogu ja kupiti strug bez problema ,ali imam zelju da pobjegnem iz ove nase banana drzave cekam nostrifikaciju diplome i papire pa abd u Dojčland .
Nemoj tak razmišljati. Nigdje slobode ni ljepote života kao u rodnom kraju. Nije ni jedna zemlja obećana, ali neće ti euri nahraniti dušu, već možda malo ego. Jednog dan kad se, kao starac, vratiš u rodni kraj, pitat ćeš se na što sam potrošil život: djeca mi ne znaju vlastiti jezik, neče čuti za korjene...
Uči, kupi koji stroj, počni raditi pomalo u fušu, kak ti
@smilan reče, možda ko koperant za vlastitu firmu...
Majstorskih zanimanja nema, još ih manje bude, a tvoje znanje se bude zlatom plaćalo i u tvojem kraju.
Ne vjerujem da ćeš tamo više naučiti u nekoj proizvodnji nego tu gdje jesi, već budeš samo tjeral normu, skupljal prekovremene i trošil zdravlje...
Razmisli!
Imam susjeda, bravara 30-tih godina. Napravil si je kućicu, otišel u DE, radi i zadovoljan je...veli da ne zna kaj bi sa sobom. Tam nema sadržaja na naš način, pa višak zarađenih novaca troši da bi svatko malo došel doma i išel na ribičiju!!! Čemu onda sve to?