Uh, UH, UH, puno pitanja za mene, totalnog amatera/hobistu. Odgovori bih ja da znam prave odgovore
Ono kaj znam je da ima prihvat MK3. Štangu sam koristil dok sam ju dovlačil u garažu, ali ti sigurno ne pitaš za tu
. Ima glavu sa puškicama od 4-16mm. Za sada imam samo cilindrična glodala. U nabavci sam za trnove 16 i 30mm (to čovjek ima u ponudi-rabljene). Prema tome budem tražil glave, pa budem napravil i pikse ako bude trebalo jer baš glava sa rupom 30mm i nema. To je nekakva čudna mjera, ali nemam novaca da sada to kupujem novo, a pitanje je kada ili bolje rečeno da li ikada to budem koristil. Budući da sam se ostavil drugih hobija, a penzija kuca na vrata moram imati nekaj za zanimaciju. Tehnika za poljoprivredu mi je stara tako da sigurno bude prilike.
U Koprivnicu na sajam ne idem jer sam zaposlen (još malo) u Varaždinu. Iza Nove godine budem doma pa budem redoviti posjetitelj sajma kao i svi pošteni penzići. Izgleda da to bude prilika da se upoznamo i potrošimo koju čašicu razgovora
Inače, glodalicu sam dopelal prošlu subotu. Bilo je krasno vrijeme, idealno za slikanje, ali dogovor je dogovor (kolega Kupljenec ???????).