Ma samo da ga imam u garaži i ja sam spokojan.Pa sta nam niko nista ne pise , imal kakvog arbajta makar za @Kapetan_broda_Kupljenec kline za raketu praviti 🍻🍻
Jedva sam našel tu u svojoj okolici tokara koji mi je htel nekaj obrusiti na tokarskom.Ma kak neprofesionalno . Ne radi si antireklamu.xd..potpuno profesinalno i odgovorno
.evo peimjer...
U mojem kraju ima strojeva po podrumima, po garažama, štagljima, radionama....., tokar koji je majstor je još samo jedan. Njega čuvam za specijalne radove poput ovog posla.Bar u tvojem kraju ima tokara.
Svi čuvaju kak da ga budu sa sobom u grob odnesli umjesto da naprave posel, naplate ga i kroz koje leto zarade za boljeg, novijeg, naprednijeg....Tokari su se pogospodili..neće brusiti..neće drejati gus...rekel je "moj mentor"..dok nema sitne špene u bačvi nema ni love ..
Zajdi skartami van, naj tak na drobno govoriti, če te ja primem mam ti sopunica na oči pe.U mojem kraju ima strojeva po podrumima, po garažama, štagljima, radionama....., tokar koji je majstor je još samo jedan. Njega čuvam za specijalne radove poput ovog
Znam ja jednoga, znam da ima stroj, možda ga je i koji puta uključioJedva sam našel tu u svojoj okolici tokara .....