• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

toma3340

toma 3340

Član
Tu od
1 Svi 2011
Poruka
888
ajde da pogodim to si ocjenio po ručici mjenjača,po istrošenosti kvačila i po rubovima sjedišta jer su kao novi, s ove i slike od radnih sati, ne vidi se baš dobro jer je bila noć al vidi se ono glavno

kikic MF

Aktivni član
Tu od
6 Srp 2008
Poruka
1,293
upravo to. a i vidi se ušćuvanost samog traktora, unutrašnjos kabine i sve. vidim još imaš klin na prednjoj kuki s orginalnim lancom. gume su mu kolko vidim dobre, još uvjek blatobrani prednji, a boja nije izbljeđena nigdje.
moj je bio ušćuvan, ali svejedno skoro 6000rh nije mu baš malo bilo. i stalno bio garažiran. niti dana vani, ali nije tako sjajna boja ko tvoja.

tinda

Član
Tu od
20 Kol 2011
Poruka
592
ti u zekanu imaš sva četiri žmigavca i prkidač za brisače imaš dolje

toma 3340

Član
Tu od
1 Svi 2011
Poruka
888
da prekidač za brisače imam i dolje i gore i imam sva četri žmigavca, što ti nemaš

B

BAGERISTA

Guest
Ljep traktor i jako u urednom stanju,ča se more vidit sa slike..:supz:

toma 3340

Član
Tu od
1 Svi 2011
Poruka
888
tema mi totalno krepala pa da je malo oživim, izvana baš nije čist jer je ledeno pa nemam kad, a iznutra je donekle dobar, ali uvijek može bolje.

A

Armin_

Guest
lijep traktor, svaka cast na odrzavanju i zaista lijepom stanju.. :D :D

toma 3340

Član
Tu od
1 Svi 2011
Poruka
888
ma to je ništa, kako se je on lani u 5 mjesecu sjajio kad je išao na registraciju, išao tata i kad je došao u stanicu za tehnički ovaj što kontrolira odmah se počeo smijat,tata ništa a kad je tek ušao unutra onda se nije mogao zaustavit od smjeha. pita ga moj tata što se toliko smije ,a ovaj da nije nikad tako vidio opran auto izvana a kamoli traktor i da su bili mnogi mercedesi ali da to nije nikada vidio, a unutra da tako nije čist ni auto u salonu.
a ja sam ga stvarno svega pretresao i još onim sprejem za sjaj glancao,skidao sjedalo i sve one limene kutijice oko ručica.

Najnoviji postovi

Na vrh