• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

toma84

B

BAGERISTA

Guest
I ako mu sad daje,,,prestat če,,,,svima je softwer isti,,,pa opet dođu na sulude ideje.........:mrgreen::mrgreen::rolfer::rolfer:

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
"softwer" :rolfer::rolfer:

bome ga imaju da, a kad se zblesira, mislim da je i sam Gates bespomoćan... :lol:

ne pali ni restart :rolfer:

B

BAGERISTA

Guest
Sve je uredu,,,,dok program ne padne,,,,:mrgreen::mrgreen:

Ali opet,,,svako toliko im se vrati na normalu,,:axe::axe:,,ali kratko,,,,,ajme ko pročita ovaj post.........:lol::lol:

M

miljac25

Guest
Pumpa

Pozdrav ja sam novi član,dosta čitam forum uvijek se nađe štošta zanimljivog pa sam se i sam odlučio registrirati. I evo već imam jedan mali problem nabavio sam pumpu prva petoletka stariju pa me zanima nešto više o njoj ima ove oznake 3115 4846 73 isporuka 75 k ako netko zna neke podatke da mi napiše.

čiko

Član
Tu od
19 Lip 2011
Poruka
264
Sretan rođendan Toma. Gdje možemo doći na rundu?:partyman: :mrgreen:
Josa budeš me usput pokupio, jel može?:lol:

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
ako idmo na rundu onda moremo i na dva kotača, ako idemo na par rundi, onda bolje da upregnemo nešto na 4 kotača :D

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,907
ako idmo na rundu onda moremo i na dva kotača, ako idemo na par rundi, onda bolje da upregnemo nešto na 4 kotača :D

evo,ja se nudim za prijevoz.......:mrgreen:

snupy

Član
Tu od
7 Pro 2008
Poruka
423
Svako dobro Toma inače sam i sam na današnji dan bil na Švarči ali puno ljeta prije tebe.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,907
Svako dobro Toma inače sam i sam na današnji dan bil na Švarči ali puno ljeta prije tebe.

jesi siguran da si bio na švarči....:scratch...ja sam rođen u vojnoj bolnici na dubovcu...

Najnoviji postovi

Na vrh