• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

toma84

toma84

Aktivni član
Tu od
10 Velj 2008
Poruka
2,007
Ne diže ga, ali ga opteretim otraga zbog prednjeg mosta. Dizao bale u dva reda i ide sam s prednjom vučom, jer je zadnji kraj rasterećen. Mislim da nije prevelik, manji model nije puno bio manji i manje robusan.

kikic MF

Aktivni član
Tu od
6 Srp 2008
Poruka
1,293
ne sve 5 ako ga ne diže nek sam mislio kako to glomazno izgleda da ti ga diže kod zamotanih bala. pa dobro bez prednje vuče i naprijed utovarivač s teretom nemože niti jedan nazad. ma to se riješi vilice i otraga bala i evo protuutega :D to ja radim ;)

toma84

Aktivni član
Tu od
10 Velj 2008
Poruka
2,007
Ne može bez protuutega dignut zelenu balu u donjoj točci 3m+ jer je to normalno ali ovako ide bez problema u dva reda slaganje

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
jel ti poluge od hidrauika iza moraju biti dignjene kad je i utovarivač dignut, il si je ti digao do gora :?:

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
sram me bilo, do danas nisam vidil kaj moj županac ima,
toma, ti si glavni frajer kad parkiraš SAME pred disko!! :prayer::prayer:

:partyman:

jesi uz glavnu cestu?, znam se sa motorom prođirat kroz tvoj kraj nedjeljom...

čiko

Član
Tu od
19 Lip 2011
Poruka
264
sram me bilo, do danas nisam vidil kaj moj županac ima,
toma, ti si glavni frajer kad parkiraš SAME pred disko!! :prayer::prayer:

jesi uz glavnu cestu?, znam se sa motorom prođirat kroz tvoj kraj nedjeljom...

Subotom dođe pred Papas Bar, parkira se još prednje gume pomakne onak u stranu i zaključa ga sa daljinskim zaključavanjem. Ima da cure padaju u trans :rolfer: :rolfer: :rolfer:

Mislim da je on u ulici koja ide od Šišljavića lijevo prema mostu na kanalu. Kao da sam vidio takav sa balirkom u dvorištu ali nisam siguran, isparilo iz glave :confused:

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
ma zato i pitam, zanima me kolko je ta grdosija velika u stvarnosti, valjda bum naletil na njega negdje uprkiranog kako bale čuva... :D

B

BAGERISTA

Guest
ma zato i pitam, zanima me kolko je ta grdosija velika u stvarnosti, valjda bum naletil na njega negdje uprkiranog kako bale čuva... :D

Nemoj mi reč,,josa,,,da biš samea,,,,,ajme,,,opet prezidat garažu......:rolfer::rolfer:

Prava mrcina od traktora,,,nema ča,,,jednom sam ima priliku ga uživo vidit,,,,prejak.......:partyman::partyman::partyman:

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
pa kad sam kupovao auto 2009 godine, u istom dvorištu je bio Same Condor 55, i mislim da je čovjek za njega tražio 7000 eura...

da nije bilo žene, umjesto Golfa doma bi tada došao Same...

išal bi na posal sa traktorom :rolfer:

sva sreča pa je ona bila tamo, pa je presudio glas razuma...

ali opet, tiha patnja je ostala u tom dvorištu...

čiko

Član
Tu od
19 Lip 2011
Poruka
264

Vodoprivreda ima još veće: Valtra, New Holland sa bočnim kosilicama...
Čak imaju i tvoj najdraži IMT :lol:

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
u dvorištu mora bit prvo i obavezno IMT, a onda tek ostali traktori :lol:

B

BAGERISTA

Guest
u dvorištu mora bit prvo i obavezno IMT, a onda tek ostali traktori :lol: