B
budanec
Guest
Bok. novi sam ovdje . imam dva traktora imt 542 i torpeda 4506 ali kad idem u šumu uvijek mi je izbor torpedo jer je za mene puno bolji
Bok. novi sam ovdje . imam dva traktora imt 542 i torpeda 4506 ali kad idem u šumu uvijek mi je izbor torpedo jer je za mene puno bolji
torpedo je 83 g ,4506, 7000rs prvi vlasnik.Pozdrav i tebi.
A cuj, sve ovisi o navici. Meni da je ne znam koji traktor, ako mi nije drag ja s njim "necu" radit. Koje godište je Torpedo? Dali je 4506 kako piše, ili je TD45 Adriatic? Koliko imaš radnih sati? Prvi vlasnik ili...?
Novi si ovdje, pa, ovakvi postovi poput tvog razbuktaju svađu na forumu. Mislim, kad spomeneš dva traktora i jednog izdvojiš kao boljeg. Nadam se da ce ekipa imat razumijevanja i da nece tema otic u raspravu krivog smjera.
torpedo je 83 g ,4506, 7000rs prvi vlasnik.
a breznica je pokraj novog marofa
Možda i je ali je do Visokog 3 puta bliže:butthead:
Dali je otvaran motor? Kum ima 4006, prošle godine ga je komplet rastavio radi bojanja pa je napravio i generalku. 11.000 radnih sati bez otvaranja motora. I to mu nije bila granica, radio bi još, ali kad je već ulazio u takav posao, i sve je bilo rastavljeno, osvježio je i motor.
Dali je otvaran motor? Kum ima 4006, prošle godine ga je komplet rastavio radi bojanja pa je napravio i generalku. 11.000 radnih sati bez otvaranja motora. I to mu nije bila granica, radio bi još, ali kad je već ulazio u takav posao, i sve je bilo rastavljeno, osvježio je i motor.
radsilicu i lezaje vjerovatno nije trebalo dirat, samo karike i eventualno dizne i to je to
Koda si ga ti popravljal.
Karike i dizne, te je boš pumpa štelana. Brtve i sitnice, naravno.
nije torpedo nego deutz motorpa to je torpedo motor, jedini kojeg možeš slagat kao LEGO
I nije jedini koji se more slagati ko Lego kockice :finga:nije torpedo nego deutz motor
Eto kolege objasnile, a ja još jedino mogu nacrtati samo moram potražiti slike.jedno pitanje za kolegu Muhaničara. čuo sam da kod sastavljanja motora tih starijih deutz torpedo motora, npr torpedo 7506 ,primjenjuje neki čudan postupak štelanja ventila , neke kuglice metala, olova ili nešt slično.
o čemu se u stvari radi?