Došli kod mene 02.10 sa cca 150-160 kg , jel to dobar prirast?Vidiš šta tabela kaže,, 330-356,,, zavisi od konstitucije,, računaj nekih340 i koje kiloii da ga sad kolješ to je nekih 170 kg. mesa,,,
Kolko su stari,,,nisam upratio,,,
Ja se inače nebavim tovom,,moje krave što otele to i hranim,,do odredjene kilaže uz moju hranu nešto malo koncentrata,,,a poslije su samo na mojoj hrani koju proizvodim,,,kukuruz,ječam,tritikale zob i sijeno,,kad izraste onda ide od ledinu,,Došli kod mene 02.10 sa cca 150-160 kg , jel to dobar prirast?
Kriticno je prvih mjesec dana poslije bi trebalo bit sve ok. Mozes poslat u privat koju preporuku gdje kupit? HvalaSve ti je to rulet 🫣 jesu, jesu, čim dođu piče na oglas i to se kupuje... Čast izuzetcima... A piše vakviniran i sve ostale fore... Ja sam imo sreće ni jedan nije uginio nit bio nešto bolestan, a kako ću proć s ovo turom tko će ga znat 🥵
Nemam preporuku 🤣 sve mafija... Ne znam šta bi ti savjetovo...Kriticno je prvih mjesec dana poslije bi trebalo bit sve ok. Mozes poslat u privat koju preporuku gdje kupit? Hvala
Ide ti 130 kila 950€+ pdvI pošto idu ti uvozni, neka prosječna kilaža i starost?