• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Tov junadi

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
2,172
@nimrennermin evo ovako to izgleda otprilike kad se kolje View attachment 93024
Bravo ipak to je mlada junetina,, u mesnicama ta roba ide pod teletinu,,e sad jel to radiš ti i tvoja ekipa il dolaze ti mesari, il oni kvazimesari,,,kod mene se to radi vani,,osim tranžinjara mesa, i mi to radimo sami sebi,,i što se prodaje,, parola je,, što nebi da dobijem kada kupujem(mada nekupujem)nebih ni da prodajem,,

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
31,203
U našem kraju mora u klaonicu, jer se ne smije doma zaklati.
Uzmu kožu, rogove...i još naplate 100-tinjak e.

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
3,425
Da bar uzmu samo kozu i rogove...ja se godinama svadao, glavu ne smiju dat, zeludac mi ukradu uvijek...tu jedna lokalna mi krala i jezik i jetra...svaki put se svadao s.njima...sad prosli put vozio u jednu drugu jer ta najbliza nije klala pa sam dobio jetra i jezik...al opet nije bilo zeluca...a moji doma.jedu fileke...

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,585
Nekada se za uslugu klanja i obrade uzimala tzv. peta četvrt koja je podrazumijevala kožu i iznutrice.

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,971
Ide u klaonicu,mogućnost kupnje:
CIJELO
POLOVICA
ČETVRT (prednja ili zadnja stvar dogovora, sve ima svoju cijenu)
Obrada od profesionalnog mesara.
Dvojica su tražili da im napravim kombinaciju pol prednje pol zadnje četvrti, isporuka u plastičnim kovama,odvojeno pa nek si sami dijele kako hoće, jako nezahvalan posao.

Na vrh