• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Tov junadi

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
2,172
@nimrennermin evo ovako to izgleda otprilike kad se kolje View attachment 93024
Bravo ipak to je mlada junetina,, u mesnicama ta roba ide pod teletinu,,e sad jel to radiš ti i tvoja ekipa il dolaze ti mesari, il oni kvazimesari,,,kod mene se to radi vani,,osim tranžinjara mesa, i mi to radimo sami sebi,,i što se prodaje,, parola je,, što nebi da dobijem kada kupujem(mada nekupujem)nebih ni da prodajem,,

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
31,203
U našem kraju mora u klaonicu, jer se ne smije doma zaklati.
Uzmu kožu, rogove...i još naplate 100-tinjak e.

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
3,426
Da bar uzmu samo kozu i rogove...ja se godinama svadao, glavu ne smiju dat, zeludac mi ukradu uvijek...tu jedna lokalna mi krala i jezik i jetra...svaki put se svadao s.njima...sad prosli put vozio u jednu drugu jer ta najbliza nije klala pa sam dobio jetra i jezik...al opet nije bilo zeluca...a moji doma.jedu fileke...

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,585
Nekada se za uslugu klanja i obrade uzimala tzv. peta četvrt koja je podrazumijevala kožu i iznutrice.

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,971
Ide u klaonicu,mogućnost kupnje:
CIJELO
POLOVICA
ČETVRT (prednja ili zadnja stvar dogovora, sve ima svoju cijenu)
Obrada od profesionalnog mesara.
Dvojica su tražili da im napravim kombinaciju pol prednje pol zadnje četvrti, isporuka u plastičnim kovama,odvojeno pa nek si sami dijele kako hoće, jako nezahvalan posao.

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
3,426
Jako nezahvalan posao...ja ako imam viska prodajem isto ili polovicu ili cetvrtinu...al najcesce polovicu...obrada mojeg mesara moguca..dodes k meni pa sam objasnis kako zelis...i platis...ako ne dobijes dvije cetvrtine iz klaonice pa rafi sto zelis...

Najnoviji postovi

Na vrh