• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

traktor do 2000 e ?

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Za te novce i jedan i drugi vjerojatno budu tak,tak,i moral bu puno ulagat,da ih dotjera kak tak.

Gajtan

Dobro znana faca
Tu od
25 Pro 2013
Poruka
1,111
A da, možda bude a možda ne. Možeš i za više novaca kupiti loše ili neku sklepotinu, ili ako si pehist kolko god da platiš nije garancija pa ni novi da kupiš.

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
Za te pare može da kupi moj SS sa prikolicom 4x4.Ostalo je samo sreča ak naleti na nešto što če koliko toliko radit bez ulaganja.:(angel):

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Interesantno da večina teme na Forumu završava prepucavanjem .... i to zbog nekolicine pojedinaca .....

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Inače bi nam bilo dosadno kad bi se svi oko svega slagali. Po mom mišljenju za ta dva modela bitno da je zadnji kraj u redu, znači getriba, reduktori, gume, hidraulika..., jer to je vreča bez dna, a ako je motor u malo lošijem stanju a nema se baš para to se da pokrpati za par sto kuna da izdrži još par sto sati dok ne zaradi za neku generalku.

Sent from my move 2 using Tapatalk 2

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,148
A gle, kaj znaci ako je covek švarcer da i kod njega nekad nekaj dobro ne naleti? A drugo, odkud ja moram znati da je on švercer i u ostlom otkud znamo da bilo koji oglas koji otvorimo nije švercerov?

To su ti one fore po oglasima kao prodaje se traktor jeftino a dobar , hitno potrebne pare
Ti nazoveš i onda kreće muljaža kako je taj tratkor prodat a ima drugi ali on je malo skuplji i tako ide u beskraj , oni imaju milion odgovora i šema

Gajtan

Dobro znana faca
Tu od
25 Pro 2013
Poruka
1,111
Inače bi nam bilo dosadno kad bi se svi oko svega slagali. Po mom mišljenju za ta dva modela bitno da je zadnji kraj u redu, znači getriba, reduktori, gume, hidraulika..., jer to je vreča bez dna, a ako je motor u malo lošijem stanju a nema se baš para to se da pokrpati za par sto kuna da izdrži još par sto sati dok ne zaradi za neku generalku.

Normalno, pa moramo se nadmudrivati i pametovati... Ako i nismo u pravu treba se delati grbav he he.. :(rofl):

Nego ovo kaj veliš za zadnji kraj, za urkana ne znam pa necu ništa niti tvrditi ali na IMTu nisam još cul da je nekome getriba otišla ili tak nekaj. Eventualno vratio kardana(cul sam od jednog meštra da je menjal jednom) ali to nije tak strašno za zamjenu a nije ni tak skupo. Za hidrauliku na ursusu isto ne znam pa necu trabunjati(sumnjam da je nekaj preskupo) ali znam da za ferka nije neka astronomska cijena za složiti pogotovo ak si covek zna sam.

Gume su vec druga prica. Jedna guma je oko 1200 kuna neki od nas mogu nabaviti jeftinije ali to je druga prica sad. Na traktoreku od 10ak iljada kuna gume igraju jako veliku ulogu u cijeni jer su 25% cijene traktora pa ako trebaš i prednje onda se to penja do nekih 35% cijene traktora. Na to svakak treba obratiti pažnju.

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,747
ja ću sve dokumentirati slikom...pa vi vidite koji je bolji...:icon_cool:
[YT]https://www.youtube.com/watch?v=7cHf0ruZBsM[/YT]

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Nisam mislil direkt na zupčanike, ali nek se podrobi neki lager sigurno ti nitko nebu išel raskapat zadnji kraj za 100kn, a za neku privremenu polugeneralku ako imaš kakvoga prijatelja majstora uz par piva i malo dobre volje se sve promjeni jedno prijepodne.

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,747
ZJ, ovaj tvoj slučaj je više do šofera kak se meni čini...:icon_rofl:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,508
Imaš ti Jo praf; traktor treba odabrati po boji :D:

Gajtan

Dobro znana faca
Tu od
25 Pro 2013
Poruka
1,111
ja ću sve dokumentirati slikom...pa vi vidite koji je bolji...:icon_cool:

Sad su sve dileme riješene.... :icon_fU: Inace vidio sam uživo da 335 vuce 355. Jel to znaci da je mali bolji?

Posljednje uređivanje od moderatora:

CAPO ZG

Član
Tu od
20 Kol 2013
Poruka
357
Mtd nemoj tak,sada zna da nijedan ni druge nevaljaju,i jos se teze odlucit koje ce groblje uzet,jel poljsko ili srpsko.:icon_anal::icon_twisted:

naj nači post :icon_super:

Gajtan

Dobro znana faca
Tu od
25 Pro 2013
Poruka
1,111
Ma za 2k € se danas najde kaj god hoceš. Sve je otišlo u bescjenje. Ako misliš kupiti za 2 hiljade tražiš oko 2500 i onda ga kupiš za 2000. Pogotovo ko ima novca, jer ljudi kaj god prodaju svi im nude nekakve zamjene i kad mu dojdeš s novcima cijena dosta pada. Jebo te led meni je lik nudil 2 tone krumpira u zamjenu kad sam kombi prodaval prije 6 godina i takve gluposti. Jedan mi je nudil golfa keca benzinca itd itd. Ja sam svog ferka kupil za 8000 kuna jer sam došel s novcima a nisam coveku nudil nebuloze u zamjenu.

matozdenci

Dobro znana faca
Tu od
28 Kol 2014
Poruka
1,821
Kad ljudi nekuze ak ti trebaju novci onda ti trebaju novci a ne krumpiri i slicno.....

Zeljko81Bj

Član
Tu od
30 Svi 2013
Poruka
543
Tek ce se dat kupit za kes jer ljudi ne da bjeze sa sela vec odma i drzavu promjene.

Na vrh