Dragi moji traktoristi!!! ja i dalje ostajem kod svog mišljenja., svaki ima pravo na svoje mišljenje...
A što se tiče IMT-ea., tvornica radi preko 50 godina., srbi su dobro kopriali engleze., a mislim da su isto englezi dobro kopirali amere., mislim po pitanju; CORMIKA, MASSE FERGUSONA,... I samo da moju tezu okrunim..., kako sam i rekal, kopija je kopija., a orginal je orginal..., a Cina i Cinezi., jedan vridan, nadasve vridan narod., ali fali jim još godin da nešto odrade orginalno i profesijonalno..., jako "smrdidu"...!!!
Takodjer je istina da kvaliteta srbijanskog IMT-ea nije onako dobra kakova je bila., ima puno razno raznih nekvalitetnih dijelova ugradjeno u finalni - traktor., ali traktor ima garanciju, rezervni dijelovi su jako, jako jeftini., i svi šarafadu po fergi kad stane. Ali kad su Wolfovi i YTO-i u pitanju., onda ima 100 problema., od priključnog orudja, matica koje su ili colovane ili u krajnjem smislu "smišne", do struje., električni kablovi od struje su doslovce truli, traktori nemadu nule., problem sa utičnicama za prikolicu /rasvjeta priključnog orudja/., problemi kipanja - povrat ulja u traktor, u sistem hidraulike. Kada su mi moji poznanici pripovidali., ja sam najprije mislil da me zezadu zbog mog traktora "tome"., popili par pijač, i onda sam stvarno vidil da nis ja na tapeti i da se spika ne odnosi name ., već stvarno na "kineze".-
narode bog do skorog čitanja! zakon ste! grof