• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Traktori s duplim komandama za rad unatrag... iskustva?

nino6110

Aktivni član
Tu od
19 Srp 2014
Poruka
1,496
Je i jos je rabljen i neznas u kakvom je stanju getriba.:(
To znaci mislis izvana uvesti.

Rancher

Član
Tu od
4 Velj 2011
Poruka
135
Hehe nisam kombinat da uzmem novi stroj!!!! Bio bi zadovoljan i s 10 godina starim!

massey595

Član
Tu od
28 Stu 2012
Poruka
822
zato I kazem da je do 5 godina star sve ispod jje previse racunaj nek radi 1000 sati godisnje to je 5000 I onda ga ti nagazis na sumara sa fiksnim nozem,radije uzmi noz kaj se skriva nece ostetit traktor a do nekih 20cm lomi a sve iznad radije motorka I drva delaj,
mogu ti dat broj od frenda kaj se time bavi pa ga pitaj

nino6110

Aktivni član
Tu od
19 Srp 2014
Poruka
1,496
Da to ti je zahebeno,znas kaj je malcer.To hebe traktor naveliko.
Svaki rabljeni traktor zahtijeva neka ulaganja,pogotovo te mrcine koje rade puno i tesko,neznas na kaj budes naletil.To ti je lutrija.

massey595

Član
Tu od
28 Stu 2012
Poruka
822
pa imas oglasnik pa gledaj po meni ispod 250000 nebus kupil traktor I to sam malo rekel,i malcer 90000-120000 pa si racunaj a cjena malciranja je od 0,35 do 2kn kvadratni metar

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
Massey kakav traktor imaš ti da tak sa levom rukom djeliš savete o kupovini skupih traktora?

massey595

Član
Tu od
28 Stu 2012
Poruka
822
ja imam traktor kakav si mogu prisutit a to je za sad case 5140,al ga savjetujem da ne kupuje stare traktore jer bu ih vise sarafil nego delal a hvala bogu znam kaj znaci sarafiit po starim kantama a I bavim se malciranjem pa znam o cemu pricam zadovoljan

Rancher

Član
Tu od
4 Velj 2011
Poruka
135
Cini mi se da cu ipak sarafati po nekom jeftinijem stroju nego izvaliti 60-70 keka eura!!!!

motohod

Član
Tu od
12 Ožu 2009
Poruka
780
Cini mi se da cu ipak sarafati po nekom jeftinijem stroju nego izvaliti 60-70 keka eura!!!!

Nabavi zglobni IMT

85IMT5220.jpg

Njega je najlakše prebaciti što se komandi tiče :icon_blackeye:

massey595

Član
Tu od
28 Stu 2012
Poruka
822
a gle zelim ti puno srece da nadjes nesto,a zasto nebi onda uzeo sa nozem koji se skriva bit e lakse traktoru nece imat toliko opterecenje

Najnoviji postovi

Na vrh