točni tako , moj otac ima na 533 12.4 i nema nikakve razlike .....možda forumski lumeni koji kad idu na oranje spuste gume a kad idu na cestu pumpaju pa vide razliku ali ja ne .Šta bi se dogodilo kada bi na svoj 533 stavio 12,4-28,šta bi dobio a šta izgubio ? Trenutno su na njemu 11,2-28 Rekord kupljene 2005,još par godina i gotove su. Neki mi kažu da bi izgubio vučnu silu i to dosta jer bi traktor s tim gumama bio viši npr. oranje i tanjuranje,dobio bi na brzini u transportu a čovjek koji ima 12,4-28 na malom fercu kaže da nema nikakve razlike...
točni tako , moj otac ima na 533 12.4 i nema nikakve razlike .....možda forumski lumeni koji kad idu na oranje spuste gume a kad idu na cestu pumpaju pa vide razliku ali ja ne .
pun internet je videa gdej se prolazi kroz kaljužu u kojoj bi i krokodil zapeo a također i videa gdje gusjeničar ima problema tamo gdje je pas popišao.....tako da pojam grip kao garancija prolaska kod mene ne postoji
ni ovaj hrđavi na videu nema gripa pa poteže ovog riđana kojeg bi svi poželjeli ko mungos riđovku
https://www.youtube.com/watch?v=FLQhvruimfs