• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Traktorske gume

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
NH, a gume 10/75-12" od SIP prikolica za sijeno?
Te mogu prilično nositi, a ima ih rabljenih i nisu preskupe?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
5 je rupa i manje srce. Nemrem se sad sjetiti mjera, ali ih imam nacrtane, jer sam radil adapter 5 na 6.

antondj

Dobro znana faca
Tu od
30 Kol 2015
Poruka
733
Mjenjam gume na torpedu 6006. Stare su mile rekord. Jedna promjenjena prije 7-8 godina, kao nova je, barum. 14.9-28 . Sada kazu da nema vise baruma. Ima li tko preporuku? Prednje isto mjenjam. Iz 82` su. 7.50 16.

sosta

Član
Tu od
2 Lip 2014
Poruka
205
A otkada su pod continentalom barum traktorski program je valjda preuzeo mitas koji proizvodi gume pod 3 branda: Mitas, Cultor i Continental, tako da bi onda stari barum trebao odgovarati cultoru

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Srari Barum je Mitas ali mora biti made in Czech republik imam iste odlične su a ako je neka druga zemlja proizvodnje nisu dobre .

TorpedoTD45

Član
Tu od
20 Ožu 2010
Poruka
785
Ako ćeš najbolje s prihvatljivom cijenom (malo skuplje od konvencionalnih marki) onda Taurus, a ako tražiš jeftinije onda Petlas.
Provjereno i sigurno.
Za prednji kraj Petlas model TP-8, 8 platni, zakon. Trajne, a nisu glatke, no nemaju ni nagomilanu ripnu u koju bi se nabijalo blato pa se teško čisti. Meni najbolji profil TP-8, u toj dimenziji.

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,311
Srari Barum je Mitas ali mora biti made in Czech republik imam iste odlične su a ako je neka druga zemlja proizvodnje nisu dobre .
Moje 12.4-28 na Zetoru 3511 su made in Serbia i ok su se pokazale. Na jednom su već 5 godina, a na drugom sam nedavno stavio.

noviuposlu

Član
Tu od
7 Tra 2011
Poruka
759
Jel može pomoć. Trebaju mi zasada prednje gume za Renault Ares 550 dimenzije 13.6 r28 i u slo mi nude ovo;
BKT 280eu
Seha 250eu
Taurus 270eu.

Gore je izlizana Kleber Tracker i sada dali se isplati stavljati ovako jeftinije, dali je koja od ovih marki ok ili? Trenutno nemogu baš dati tisuću i koji eurić za te kleber recimo, ako baš ne treba. Hvala

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
Taurus gume je izlagal VULKAL na gudovačkom sajmu.
Pitaj njih.

noviuposlu

Član
Tu od
7 Tra 2011
Poruka
759
Dobio sam cijenu i za Kleber Tracker i dođu mi 345€ plus 22posto njihovog pdv-a... znači od onih 3 Taurus a između Taurusa i Klebera onda?? Probam vidjet i kod ovih.

bm joja

Aktivni član
Tu od
17 Ožu 2016
Poruka
377
Moraš uzeti u obzir da je Taurus pod licencom Mišelina i da je to radijalna guma.Ja sam uzeo sve 4 u Robnom centru Križevci bili su mi najpovoljniji.

TorpedoTD45

Član
Tu od
20 Ožu 2010
Poruka
785
Nisi gledao na pravom mjestu, ima povoljnije, tko treba može ostaviti podatke u inbox da se pošalje ponuda na mail ili telefonski.

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
Dobio sam cijenu i za Kleber Tracker i dođu mi 345€ plus 22posto njihovog pdv-a... znači od onih 3 Taurus a između Taurusa i Klebera onda?? Probam vidjet i kod ovih.

Kleber bez sumnje...
Taurus gume su tak-tak,u rangu sa ovima 3 kaj si napisao..

Najnoviji postovi

Na vrh