M
Miško 007
Guest
E onda treba uzet kakve bolje jer ove nisu bas za terete.
Nisu bas nesto bolje su mitas...
mitas dolazi iz Srbije odnosno iz Rume iz propale tvornice ruma guma sad se tamo radi mitas a navodno i continental a good year sa radi tamo 100% jer imam na svom traktoru prednje 14.9 24 good year iz Srbije
eeeem a kojem to zeki? kolko ks?
malo bolji vulkanizer zna koje sve dimenzije stanu na određenu felgu...
12,4 - 28 su sad oko 2000kn, tako da čisto sumnjam da buš našal tu 14,9 dimenziju za 2000kn
Sanana: Ako vec mislis kupovati gumu rijetku kao sto je 13.6, a trebas siru 12-icu, savjetujem ti da novce koje bi ulozio u 13.6 gume kupis radijalne 12.4. To cu ja napraviti, jer prije iduce jeseni svakako trebam kupiti nove gume za 549 i ja mislim da moj traktor nema dovoljno snage za 13.6 gumu, da mu je 12.4 prava mjera, pogotovo radijalka koja ima bolji grip.
Samo me zanima malo OFF, odakle ti 50ks na 540? Ako je FIAT motor, a cini mi se da je, onda je to oko 42ks...
Imam ti ja na 540 13,6, mali je munja na cesti
To cu ja napraviti, jer prije iduce jeseni svakako trebam kupiti nove gume za 549 i ja mislim da moj traktor nema dovoljno snage za 13.6 gumu, da mu je 12.4 prava mjera, pogotovo radijalka koja ima bolji grip.
A ja sam si mislio da ces uzeti 14.9 bas bi dobro izgleda sa tom gumom...mislis da bi se zajedao?
Nemojte biti ludi, nemren a 549 gume 14.9-28 kad ju ja imam na 565 koji je daleko jači traktor od malog 549, 13.6 ajd još prolazi, al 14 nikako, pogotovo za bobu koji ima puno oranja i radova na zemlji.
Isti savjet i za tebe borna!!
ursus nosi 14.9 ko od sale...nosi on i 16.9