Mitas, 2688- 10% komad
Trajal, 2575 - 10% komad
Cijene su za keš.
Naruđba može preko mene.
Dostava gratis na kučnu adresu, ako si negde u blizini glavne ceste.
Koje su bolje za šumu, stvarno nemam pojma.
Ja lani u desetom mjesecu platio 2080kn/kom. Mitas 14.9-28 (td-19).
u ma gdje to i koje, pošto kod jačeg oprečenja i na mekšoj podlozi moje 14.9x28 na Rajki (Rekord) znaju proklizavati mislio sam uzeti 16.9 ali su mi u oranju i na polju opet preširoke pa sam izmudrovao da ču kupiti 14,9 ali radijalne i ako opet budu proklizavale kupim lance i imam mir, samo šta ču ih morati po potrebi stavljat-skidat ali neka bitno je da se posao napravi
Nekad sam i ja bil dečko ...............Ja lani u desetom mjesecu platio 2080kn/kom. Mitas 14.9-28 (td-19).
Šanana,10/28 bi pasalo jer sam videl jednog 533 s tim gumama,ako te još zanima.
nisam još isprobao, jučer sam popodne tek montirao......inače on treba imati 8,3-20, a netko prije mene je stavio 7,50-20, i to nije bilo dobro, al ipak je imalo nekog efekta, kada zadnji prokližu.....
ove godine sam stavio i druge zadnje, bile su 15,5-38, ja sam stavio 13,6-38.......sada ću i s njim moći ulaziti u redove.......jedan kod mene ima takvu kombinaciju kao i ja, i funkcionira........također sam vidio još par rusa sa takvom kombinacijom.......pa ću i ja probati, a prave rezultate ću znati na jesen u oranju......
npr, rus 820, ima prednje 11,2-20 i zadnje 15.5-38
,islim da nije neka razlika u širini ako se sjetim izmjerim i poslikam ih sutra prije nego prebacim one 8,00-20ove 8,00-20 su isto pogonske????......nisam ih vidio još u toj dimenziji
imaju jedne gume, na njuškalu, od nekog bagera, dosta dobro izgledaju 10,5-20.......prodaje za 100€ po komadu.....neznam koliko imaju platana, al vjerujem da su bolje od traktorskih.....
znači 7,50 i 8,3-20 su iste visine, samo je razlika u širini.....