vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
Re: traktorske ralice
kamenje :?:
kamenje :?:
u Zlataru dođe 700 kn i dobije se komad crijeva ..nisam siguran za brzorastavnu spojnicuBobo kaže:Traktorist:
Ima u pozegi u trgovini ŠOLE i drzao sam ga u ruci...
Puknuti:
Klizni kamen je "strucni" naziv ovoga:
pa sprecava me to sto nemog usajelu staviti pravo jer se zakosuje i zadnji i prednji kraj a kad bih mjenjao pravac traktora sajela bi se stalno natezala i spustala i ne bih mogo cistiti snijeg,jedino ako ti nemas neku idjeu koja nije meni pala na pamet :scratch :scratch :scratch :scratchsavoris kaže:martix pa sta te sprecava sto je tomo zglobni
Nije ti plao napamet da staviš sjelu u bužir ?matrix123456 kaže:pa sprecava me to sto nemog usajelu staviti pravo jer se zakosuje i zadnji i prednji kraj a kad bih mjenjao pravac traktora sajela bi se stalno natezala i spustala i ne bih mogo cistiti snijeg,jedino ako ti nemas neku idjeu koja nije meni pala na pamet :scratch :scratch :scratch :scratchsavoris kaže:martix pa sta te sprecava sto je tomo zglobni
cooooooooool fica
aj malo to prevedi,sta ti je svornjakpuknuti kaže:Ako sajelu s bužirom propeljaš točno iznad svornjaka okomite osi okretanja gotovo da i ne trebaš tog tvog lufta .
Isto tako možeš i sa sajelom ili lancem ali ti treba dosta pomočnih kolotura ..pa je vjerojatno bužir jednostavniji ..
Da bobo ali tamo nije nitko bio stručniji od partisjkog sekretara i podobnijih .Bobo kaže:pa "kockom" za 600kn je i to rijesio... umjesto cilindra pod sjedalom, upravljas s cilindrom koji je spojen na "kocku".
Uz prednje utovarivace su se takve kocke isporucivale, bas zbog preciznosti i drzanja.