dogovorit cemo se ljudi smo... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a za cevape...neznam dali ce ostati...i ja ih obozavam..tako da...koliko ostane izvolite...hehehe ralica ti je prva liga...svaka ti cast i svaka ti dala...zjockoo kaže:Zrine, imam ti riješenje problema... Na proljeće u Gudovcu otvoriš štand sa pivom i čevapima i riješiš obećanje prema forumašima :mrgreen: :mrgreen: na to će se svi odazvati, ne brini.
Sviđa ti se ralica, hmm? Eh, da tek vidiš što radi sa težim materijaloma tipa zemlja i šljunak...
Ako ti je prodam onda si moram praviti novu...![]()
![]()
...onaj fini slatkasti... Može se dobiti tzv. cinkova ili ljevačka groznicazjockoo kaže:Slažem se sa jd4755, pocinčani ćeš teško variti bez prethodnog brušenja, slabo se to drži, a i ako variš po cinku jako se dimi i najvjerojatnije je štetan taj plin jer ima loš miris...
Ralica je za snijeg ok, veća opterećenja ne bi izdržala, a malo boje dalo bi joj puno bolji dojam![]()
[youtube:2elcfx1g]Kj0zWC6fIo8[/youtube:2elcfx1g]DF&Torpedo kaže:Moguće, ja se isto nemogu sjetiti jer kod nas ti dosta ljudi dođe kupovati traktore.
Al više taj TD 75 nije za prodat, ja ga nedam, jer kud on po snijegu izađe tu nemože ni jedan drugi traktor.
Baš neki dan, moj kolega (forumaš Ivan_MF) nije uspio sa Masseyom 3090 (110ks) spuzat kud sam ja s Torpedom 75.
Torpedo je teški traktor i dogačak, i vjerojatno zato mu na snijegu nema premca. 8)