dogovorit cemo se ljudi smo... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a za cevape...neznam dali ce ostati...i ja ih obozavam..tako da...koliko ostane izvolite...hehehe ralica ti je prva liga...svaka ti cast i svaka ti dala...zjockoo kaže:Zrine, imam ti riješenje problema... Na proljeće u Gudovcu otvoriš štand sa pivom i čevapima i riješiš obećanje prema forumašima :mrgreen: :mrgreen: na to će se svi odazvati, ne brini.
Sviđa ti se ralica, hmm? Eh, da tek vidiš što radi sa težim materijaloma tipa zemlja i šljunak...
Ako ti je prodam onda si moram praviti novu...
...onaj fini slatkasti... Može se dobiti tzv. cinkova ili ljevačka groznicazjockoo kaže:Slažem se sa jd4755, pocinčani ćeš teško variti bez prethodnog brušenja, slabo se to drži, a i ako variš po cinku jako se dimi i najvjerojatnije je štetan taj plin jer ima loš miris...
Ralica je za snijeg ok, veća opterećenja ne bi izdržala, a malo boje dalo bi joj puno bolji dojam
[youtube:2elcfx1g]Kj0zWC6fIo8[/youtube:2elcfx1g]DF&Torpedo kaže:Moguće, ja se isto nemogu sjetiti jer kod nas ti dosta ljudi dođe kupovati traktore.
Al više taj TD 75 nije za prodat, ja ga nedam , jer kud on po snijegu izađe tu nemože ni jedan drugi traktor.
Baš neki dan, moj kolega (forumaš Ivan_MF) nije uspio sa Masseyom 3090 (110ks) spuzat kud sam ja s Torpedom 75.
Torpedo je teški traktor i dogačak, i vjerojatno zato mu na snijegu nema premca. 8)