• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Traktorski Plato, kip - mulda

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ma dobro, pa valjda već poznaš ekipu i ko kak diše, mi se svi šalimo.
Nemoj nam zamjeriti, a i poznamo se tak da nemoj brinut.
Super si to složio, al pazi da te ne digne napred, imaš kakve utege?

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
7,041
A ja mislim, da takvo ponasanje nije za na forum. Ovdje si dijelimo iskustva i savjete, ovo pa bas nije savjet.
iskustva, savjete i mišljenja...
meni je priključak zanimljiv za gledanje, nekome će biti i za uporabu, ali brbljat mogu svi...i ne mora sve bit pametno...
a onaj pas ne dira nikog osim mene... 🤭

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
7,041
to sa dvije fotelje i ne igra baš tak...
imal čovjek englezera (raketa, samo prototip) i gajbu...i sad će vozit ženu i punicu u šumu da vide...a nisu ju vidile dugo, jer je svaka bila bar 150 kila žive vage...
e sad on složi stolice i one se smjeste unutra, kad kvrc...nemore traktor dignut gajbu s njima... 🤭

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,575
to sa dvije fotelje i ne igra baš tak...
imal čovjek englezera (raketa, samo prototip) i gajbu...i sad će vozit ženu i punicu u šumu da vide...a nisu ju vidile dugo, jer je svaka bila bar 150 kila žive vage...
e sad on složi stolice i one se smjeste unutra, kad kvrc...nemore traktor dignut gajbu s njima... 🤭
nek ih vozi jednu po jednu:)

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,508
Guštaš s 560 dok je još tvoj?
Uživaj dok traje (y)

Najnoviji postovi

Na vrh