• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Traktorski Plato, kip - mulda

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,351
Polako i bez žurbe...stvari se dogode kad se najmanje nadaš ;)

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
7,001
a jesi sad spreman, ako snijeg zapadne, da se voziš u platou, onak bez traktora...nizbrdo? ;)

• Haha
Reactions: ZJ

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
7,001
sjećam se onog starog vica, kad se pričalo kaj je bol...
kočenje je bol, pogotovo ako kočiš jajcima po trnju... :hahah:

damirko

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2016
Poruka
1,567
Kupuju li se kod nas ti platoi?
Meni zapeo za oko Hofman 160x110 sa povišicama i hidrauličnim dvoradnim cilindrom za 1500e. Krpanovi su 30% skuplji. Koristio bih ga prvenstveno za naletni utovar stajnjaka i prijevoz po voćnjaku te utovar stajnjaka u neku nisku prikolicu ako može tako raditi. I mislim da bi mi bio dobar i za prevoziti cjepanice s jednog kraja dvorišta na drugi gdje je šupa.

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,915
Prošlu subotu sam upravo takav vozio kumu doma iz lagerhofa. Dosta je to veliko i teško. Izgleda veći u živo nego na slici. I mislim da ga je čekao nekih 7-10 dana. Mislim da je oko 350 kila. Za rasuti teret, pijesak, rahlu zemlju da, za gnoj neznam kak bi funkcioniralo. Kum je probao zemlju zagrebati pa nije išlo.

Najnoviji postovi

Na vrh