Cujte, ja se slazem sa asvime recenim, ali ne mogu si u glavi stvoriti sliku kako bi taj "pametni" podforum trebao izgledati. Opet bi tu trebalo biti odvojeno, ratarstvo, stocarstvo, vinogradi, vocari i ostali, pa onda jos podteme u ratarstvu, stocarstvu... To je, ljudi moji, forum u forumu, kako sam ja to shvatio (vjerovatno nisam shvatio kako treba)...
Svi bi pisali u te podforume koji sluze necemu konkretnom, a ovaj "stari" dio foruma nitko ne bi posjecivao. Opet postoje razlike u misljenjima za svaki posebni slucaj, jer nije isto oranje u posavini i podravini, tako da nekih pametnih savjeta, po meni, tu nema nit ih moze biti.
Sto o Alenu mislim, to sam gore i napisao, pod nickom alen28 je sudjelovao u forumu i to dosta aktivno, u temi Tomo Vinkovic sesjecam da je savjete djelio sakom i kapom i da je bio dobrodosao. takodjer se sa Savom slazem da je bilo fjelmanja i da je zato i doslo do nereda. Slike kao takve ja jos uvijek brisem koje nisu postavljene po uputama i novim clanovima jos donekle i gledam kroz prste, al stari clanovi nemaju isprike.
Evo, novih clanova koliko hoces koji se interesiraju kako PRAVILNO postaviti sliku na forum i njima se pomaze i upucuju ih stari clanovi na upute koje na forumu imamo. par slika se ne postavi kako treba, al vec 4. 5. su postavljene kako treba i tu nema posla.
Ako netko postavi thumbnail a slika je ipak u 800x600 formatu, to se lako prepravi, i te slike prepravljam. kazem, kojekakve sheme ostavljam u thumbnails, jer tamo se trebaju detalji svi vidjeti i sto veca slika to bolje.
Takodjer se slazem da novi moderator(i) bude netko tko je dugo clan nase "zajednice" i tko zna kako funkcioniramo. U izbor moderatora se ne bih htio mjesati, jer prosli puta kad sam to napravio, nastao je DAR-MAR i sveopci kaos, i kroz to vise ne bih htio prolaziti.