• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Traže se moderatori

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
A

Alen

Guest
Ak sam ja skužio što ti hočeš ovim postom reči....... :scratch

Ok dokazivanje....... Ni jedan forum nebi trebao biti sprdačina pojedinih ljudi ili jedne ekipe, pogotovo ovaj jer se tiče cijelokupne poljoprivrede na državnoj i razini pa i dalje.

bogec

Aktivni član
Tu od
16 Stu 2007
Poruka
2,276
puknuti kaže:
...mlad si da se loviš alkohola ..bez briige ,naši sajmovi tek dolaze .

vecina ih je dobronamjerna

ma kakvi alkohol , to se zove na čašicu razgovora :mrgreen:

sajmovi dolaze al eto kad se ljudi trebaju nač da se makar na 5 minuta vide onda nema nikoga, pa kak onda otić na piće.

ok na zadnjem sajmu je bila ekipa podosta velika pa smo radili opsadna stanja na štandovima.

da večina ljudi je dobronamjerna

puknuti kolko ti imaš godina, kad sam ja mlad sa 30 ;) :blackeye

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,683
Ajde dosta, djeco...
Ti Mario u štalu...
Puknuti v birtiju...
Bogec na televiziju...

Ohladite malo, prespavajte noć, popijte i pokarajte nekaj, da nebudete nervozni. ;)

Nisam nitko na ovom forumu, al netko valjda mora stati na loptu. NHF

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939
Alen
Daj se malo smiri, ti si jedini tu koji dize prasinu.

kako da odaberem moderatora kad neznam tko želi biti, zato je i napravljena ova tema.

Sve če se srediti. Nisu ovo predsjednički izbori da se moramo svadjati radi toga, neče niko dobit plaču 20 000 ili koliko več :lol: :lol:

Jos traju prijave, makar mislim tko se htio prijavit je to napravio.

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
tak je mario 8)

ja više uopće neću ništ pisati u ovu temu, vidim da nema smisla, koga se postavi za moderatora taj to i bude i točka!

A

Alen

Guest
Mario neprozivaj me. Nedižem ja prašinu.
Nitko nema muda napravit ono što ja imam.
Zato kad se odlučiš napravit nešto od foruma javi se. Toliko od mene u ovoj temi. Pozz

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939
Alen kaže:
Mario neprozivaj me. Nedižem ja prašinu.
Nitko nema muda napravit ono što ja imam.
Zato kad se odlučiš napravit nešto od foruma javi se. Toliko od mene u ovoj temi. Pozz

Gle ja sam uvjek za dogovor i suradnju.
Ako zelis pomagat mozes.

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,155
ZJ kaže:
Ajde dosta, djeco...
Ti Mario u štalu...
Puknuti v birtiju...
Bogec na televiziju...

Ohladite malo, prespavajte noć, popijte i pokarajte nekaj, da nebudete nervozni. ;)

GRESKA :madmana:

ajmo svi u kafanu :partyman: :drinkers:

ja koliko vidim ovu situaciju samo moze da rijesi proljetna sjetva , tada niko nece imati vremena da misli o ovim stvarima :lol:

inace da pohvalim neko je vec sastavio temu ZIMESKE RADOSTI - ciscenje snijega , znaci ipak neko radi nesto
to je +1 gemist kako vi kazete iliti spricer kako se kod mene kaze :drinkers:

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939
savoris kaže:
ZJ kaže:
Ajde dosta, djeco...
Ti Mario u štalu...
Puknuti v birtiju...
Bogec na televiziju...

GRESKA :madmana:

ajmo svi u kafanu :partyman: :drinkers:

ja koliko vidim ovu situaciju samo moze da rijesi proljetna sjetva , tada niko nece imati vremena da misli o ovim stvarima :lol:

inace da pohvalim neko je vec sastavio temu ZIMESKE RADOSTI - ciscenje snijega , znaci ipak neko radi nesto
to je +1 gemist kako vi kazete iliti spricer kako se kod mene kaze :drinkers:

Sve če bit sređeno, ja se upće ne živciram radi toga, imam milijun drugih vaznijih problema.

Onda si mi duzan gemist :p

bogec

Aktivni član
Tu od
16 Stu 2007
Poruka
2,276
mario kaže:
Sve če bit sređeno, ja se upće ne živciram radi toga, imam milijun drugih vaznijih problema.

Onda si mi duzan gemist :p

:mrgreen:
jedna od stvari za živciranje maria je bila navođenje mene da si instaliram skype na laptop, a sad če tek živce pogubit kad budem instalirao kameru na laptop, a za šta če mi to :?: ne sumnjam da če mario reči :mrgreen:

sad ti i ja mario dugujem gemišt, ti buš postao alkos, super hik mario :mrgreen:

B

Bobo

Guest
Bogec se pita zasto je tema jos uvijek otkljucana.

Sam sam rekao da se u izbor moderatora vise ne zelim mjesati, jer budu katastrofalne posljedice...

Treba se ovaj puta to odraditi u dogovoru s aktivnim forumasima, koji ovom forumu dosta pridonose, i onima koji dosta s foruma nauce. Da se sto "bezbolnije" krene u ciscenje foruma i da se izbjegne jos jedna "seljacka buna". Tema je zato ostavljena otvorena, jer (koliko ja to kuzim) se nista nece napraviti na ho-ruk, vec malo po malo.

Najbolje se dogovoriti, pokupiti prijedloge sa svih strana koje osjecaju da imaju nesto predloziti i onda odluciti sto i kako dalje.

G

GROF

Guest
Bog! daj dobar dan dragim forumašima-forumašicama!!!., nadasve vridnim poljoprivrednicima!, a pogotovo GAZDI foruma i ostalim vridnjacima poput BOBE i drugi., ma da ji svi nenabrajam!

...nis mjerodavan komentirat posal administratora, moderatora,... ili kako se sve to lipo zove?., samo sam til dodat - predložit sa moje strane iz moga kuta spoznaje dva kandidata ki dosta razumidu kompijutere, tematiku, problematiku,... a imadu i dosta vremena., pa neka se privatidu posla., naravno., ako jim se to oće!., predlažem moje igrače - kandidate; puknuti i zbalija!!!

...lipi pozdrav svima skupa!., molim vas sve skupa da se neljutite!., ovo je samo moj prijedlog i glasno - javno razmišljanje., ja bi sam sebe prijavil na tu i takovu funkciju da imam malo više slobodnog vremena i spoznaje o kompijuterima???! BOG!!!

A

Alen

Guest
Očmo onda kaj delat il ne? Zima je......dosadno je...... hehe ;)

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
GROF kaže:
...nis mjerodavan komentirat posal administratora, moderatora,... ili kako se sve to lipo zove?., samo sam til dodat - predložit sa moje strane iz moga kuta spoznaje dva kandidata ki dosta razumidu kompijutere, tematiku, problematiku,... a imadu i dosta vremena., pa neka se privatidu posla., naravno., ako jim se to oće!., predlažem moje igrače - kandidate; puknuti i zbalija!!!
quote]

Veliki pozdrav svima!

Najme kako je poznato nekima na forumu nisam bio aktivan tjedan dana,
na što su se neki članovi foruma zabrinuli nadaj Bože da mi se nije što dogodilo!?
Počašćen sam GROFOVIM prij4edlogom kojim me on preporučuje za moderatora foruma,
a ujedno se zahvaljujem na pozivu od Marija kojeg mi je uputio još više od mjesec dana!

Kako sam njemu odmah rekao na MSN ja ne mogu biti moderaror za cijeli forum jer
neke teme ne pratim i ujedno na poznajem tematiku pa ne bi želio da dođe do nepredviđene zbrke.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh