Postoje dvije verzije:Evo po proizvodjacu 😃Ja nemam raspon ruku 3.5 metra
Imam T45 jedno 15-tak godina.
Na nju stane 12m 2,7mm flaksa. Do sad je zamijenjeno je brdo ušica. Srećom, našel sam jeftine na ebayu.
Jednom je mijenjan onaj plavi dio. Lani je pukla vanjska šalica, poderala se plastika. Špula i sve drugo je originalno. Srećom imam dvije rezervne a i ova bude za popraviti.
Nesam ja. To su Joža i Imbra nekaj potpisali. Ja sam se skril iza kontejnera jer je moja Bara po kvas v dućan došla.😆nekako mi se čini da su to bili žiri Joža, Jura i Imbra ispred lokalnog dućana nakon nekoliko rundi ožujske 😁
Autocut 40-2, ukoliko je glava pokvarena možeš dijelove kupiti pojedinačno.Pozdrav, dali moze savjet za glavu za kosnju za trimer FS350, prosla zima a nigdje nemogu pronac glavu za kosnju a gledao sam vise nema tij glava autocat za kupit dosle su neke nove pa koju bi velicinu trebao gledat za taj model?
Glava za košnju AutoCut 36-2 | 187,50 kn * |
Glava za košnju AutoCut 46-2 | 200,00 kn * |
Nisi gledao na pravom mjestuNije pokvarena nego neznam di sam je stavio preko zime kada sam postavio trokraki noz pa nemam glave za kosnju, autocut 40-2 vise nema kupit jedino
Glava za košnju AutoCut 36-2 187,50 kn * Glava za košnju AutoCut 46-2 200,00 kn *