Kome treba jači trimer ovaj Mcculloch je definitivno best buy, jer Husqvarna je vlasnik Mccullocha ( kao i Partnera, Jonsereda, Poulana ) . Husqvarna 543 košta preko 4000 kn, a ovaj Mcculloch ako ja imam točne informacije je zapravo stariji model 143. Jedina mana je što je garancija samo godinu dana za razliku od huskvarnine dvije godine.Sve stoji, osim sto cijena fs 120 je 3200kn kao i 525 (sad pogledao kod ovlaštenih), pa je razlika izmedu njih i Mccullocha je 300kn (dok uzmemo u obzir dostavu s mall-a).
A Mcculloch teži 7.3kg, bez rezne opreme, a vidim da ima i tank od 1l...pa dodjemo na kilazu od preko 9kg...ko voli nek izvoli. Ja kosim 5500m2 trimerom 5-6puta godišnje. Uz još par vinograda i voćnjaka sa strane. Kosim sa fs 360 cm (uz njega koristim fs 75, fs 36 za oko trsova i vockica jer tam gdje 360 oplete s 2,7 ili 3.0 vockice nema). I on mi je pretezak, pa nedavno kupio fs 94 rc-e. Tu sam se preporodio. Tezina 4.6, a snaga na papiru i ona koju u radu pokazuje su nebo i zemlja. U tom rangu tezine, snage je i 525. Nju bi i kupio da nije uletila 94 za 3600 jer su krenule akcije.
Vjerujem da bi vrcina ljudi uzela prije 120 ili 525 koji su provjereni strojevi, pogotovo po tim cijenama. A snaga trimera je ionako relativna ako ga nemreš zbog tezine vlec po bregu 😀
Bit će prije "Kod punice nema odustajanja, zet van i dok se posao ne napravi nema kući".Kod punice nema odustajanja, sav alat van i dok se posao ne napravi nema kući.
Dao na servis ispada problem bio sta sam radio mjesavinu u plasticnim bocama izgleda da benzin nagriza plastiku topi kako vec i zacepilo filter goriva karburator... mebrane mjenjanje itd.. Pokazao covjek na servisu kako izgleda karburator od trimera kojeg je nagrizlo gorivo koje je stajalo u njemu tokom zime i tako par god.
Izvini, ali mozes li navesti te"probleme" koje ti je pravio FS350?Interesuje me jer sam taj pazario pred kraj prosle sezone.Uz sve probleme koje mi je pravio 350,odluka je opet pala na Stihl,ali ovaj put 450!!Samo iz razloga sto u Bosni jos uvijek nema novih serija koje su se pocele proizvoditi prije 10 godina,maltene!!Dal sam se zajebo vidjecemo !!Ako nista sad su u paru!!