Počeli Mađari dizati cijene polako.Jedanput mjesečno idem u šoping/Mađarsku.Jedino šta se u zadnje vrijeme isplati je cuga.Gdje to?
Evo ja upravo gledao 545 rxt i u hrvatskoj je jeftiniji skoro 100e...
koliko ima konja , koliko je promjer niti prije nego je cvikne , koliki je moment , koliki je omjer na prijenosu , kakvi je kardan , kakvi je balans težine , kolika je buka , koliko okretaja na glavi , da li ima tempomat ,kakvi je prihvat glave , koja debljina niti? video u radu ...rekla kazala ..kakva je to recenzija ?.Zadnjih par dana kosim baterijskim trimerom. Nije marka ali je solidan. Lakši je i tiši od motornog.
View attachment 61094
Koliko god sam ga u početku shvaćal kao igračku, oduševil me je učinkom i duljinom rada. Da imam 4kom 8Ah baterija, mogel bi kositi skoro bez prekida, ovak sa 2x4Ah i 2x8Ah ipak treba pauza.
Koliko dugo mozes kositi sa jednim setom baterija?Zadnjih par dana kosim baterijskim trimerom. Nije marka ali je solidan. Lakši je i tiši od motornog.
View attachment 61094
Koliko god sam ga u početku shvaćal kao igračku, oduševil me je učinkom i duljinom rada. Da imam 4kom 8Ah baterija, mogel bi kositi skoro bez prekida, ovak sa 2x4Ah i 2x8Ah ipak treba pauza.
Sthil ima vecinom manje spremnike goriva (0,33-0,5) dok husqvarna ima i vece od 1 lNa žalost, Husqvarna je srozala kvalitetu svojih proizvoda.
Ispada da je jedino još Stihl ostal kao vrhunski proizvod (koliko god si to nišam štel priznati).