Kažu da nije problem u ulju već baš u benzinu, ja isto koristim Husq XP uljeKosilica je druga priča.... Tu uvijek moram dosuti svježe gorivo (benzin).
Što bi značilo da Husqvarna koristi neke stabilizatore u svom ulju...
nećemo sad o TD/TDI motorima, moj bi riđan spalio i rabljeno ulje samo da mu dozvolim 😅
gorivo ne stoji u lavoru pa da lapi i da mu opada oktanski broj;starije masine su koristile obican benzin pa je 7-ca stilovka mogla da osece i 6 kubika drva a kad nastase napredni benzini ne moze ni upola toga;ni trimeri ni agregat ni testere pocev od stilove 7-ce koja je pojela ko zna koliko i preradjenog ulja i sae 30 i kojoj 40+godina pa do mac tic kinezare,stilovke 382 pa huzgvarne 555 nijednom stroju se ne izasipa gorivo i nijedan nema problemaJa sam dobio ovakav odgovor na pitanje o starom gorivu
Trimer i kosilica su mi većinom prazni, ne samo preko zime nego skoro uvijek se pogodi da taman kad nestane goriva da je i košnja gotova 😅
Na motorkama baš i ne, ali u njima ni nema vremena ostariti
Osetno jaci fs550,po tezini su tu negde.Stihl fs 550, ocuvan je, koliko znam u hr se taj model nije mogao ni kupit u to vrjeme, kakva je usporedba s oleo mac 755?