Ne govorim ja da to nije kvalitetno ali nije ono za sto se prodaje lijepo su mogli reci gospodine ili budalo ovaj trimer se radi po licenci husqvarne u kini nije origgigi i zato je ta cijena i taj oblik ovo izgleda kobda je slazeno malo od jednih malo od drugih dijelova a ispred mene ga je sastavio kutija i sve je sa natpisom husqvarnato je za naše gladno tržište , željno skupe " kvalitetne " robe , hahhaahhaahha
Misliš da se Stihl radi u Njemačkoj? Jedino njihovi profi modeli su se radili i slagali u Njemačkoj, više nisam siguran dal i oni. Sve ostalo je razbacano po svijetu. Gdje god je jeftinija radna snaga tu se osnivaju nove tvornice.Ne govorim ja da to nije kvalitetno ali nije ono za sto se prodaje lijepo su mogli reci gospodine ili budalo ovaj trimer se radi po licenci husqvarne u kini nije origgigi i zato je ta cijena i taj oblik ovo izgleda kobda je slazeno malo od jednih malo od drugih dijelova a ispred mene ga je sastavio kutija i sve je sa natpisom husqvarna
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
najgore kučište motora ono plasticno i kučište kuplunga na štapu nisu iste boje vidi se razlika
Kako se radi po licenci ako se radi u husqwarninoj tvornici?
TAS rijetko, švaba ima kolko hočeš. Razlika je jedino u zemlji proizvodnje.Pa Ikea oduvjek prodaje jeftino smeće. To svi znaju i ne očekuju bolje za male novce.
Za Husqvarnu (vjerojatno i za Stihl) se to nemre reći. Baš kak niti za Bosch ili Makitu.
Kvaliteta košta, bila proizvedena u Kini ili negdje drugdje.
Oćeš reći da Golf 2 TAS nije valjal? A još sad ih voze.