Tog mislim i ja kupit.
Zanimalo me ima li krupan zay-b, da recimo puca kardan, ili neki dio koji nema jeftino kupit i da ga moram bacit nakon vrlo malo rada.
Ili da nema snage, da se nemože normalna glava na njega montirat, šta bi bija ozbiljan za y eb..
Sad imam mali električni bosch, za 30m2,, oko kuće, otišla glava a neda se stavit druga... To je već za-eb...
A ja imam 2, 3 puta po po ure- uru godišnje kosit u polju...
Po meni ni da imam love nakomod, nebi dava cifru za takav alat, iznajmija bi ga...
Ali za 500kn, neka ga pri ruci.
Za 1300 sam ga davno moga kupit u baustovarištukineskogsmeća...
Naravno, motor vozim svaki dan, činim ponešto i kilometara, pa sam kupija skuplji, ne vozim baotian ni neki drugi kinez.
Za malo puta, može i susjed kupit huskvarnu od 6000kn...
Naravno ne baca mi se ni 500kn, ako neće ni toliko valjat.
Zanimalo me ima li krupan zay-b, da recimo puca kardan, ili neki dio koji nema jeftino kupit i da ga moram bacit nakon vrlo malo rada.
Ili da nema snage, da se nemože normalna glava na njega montirat, šta bi bija ozbiljan za y eb..
Sad imam mali električni bosch, za 30m2,, oko kuće, otišla glava a neda se stavit druga... To je već za-eb...
A ja imam 2, 3 puta po po ure- uru godišnje kosit u polju...
Po meni ni da imam love nakomod, nebi dava cifru za takav alat, iznajmija bi ga...
Ali za 500kn, neka ga pri ruci.
Za 1300 sam ga davno moga kupit u baustovarištukineskogsmeća...
Naravno, motor vozim svaki dan, činim ponešto i kilometara, pa sam kupija skuplji, ne vozim baotian ni neki drugi kinez.
Za malo puta, može i susjed kupit huskvarnu od 6000kn...
Naravno ne baca mi se ni 500kn, ako neće ni toliko valjat.
Posljednje uređivanje: