moja Makita EM2600U se vratila iz servisa popravljena, ovako, strgao se/sam starter, pukla opruga u starteru, uzmem garantni i spremam se nazvati servis radi li za vrijeme korone, veselje, produžena garancija 3g. istekla 25.03, kvar se desio 18.04, odem u servis 24.04 i onak skrušeno sa glavom među nogama kažem da mi se flakserica potrgala 21.03 još u vrijeme garancije, nisam mogao u servis radi više sile u obliku korone, skužili da muljam i pokušavam iskoristiti koronu , kažu da nema potrebe za muljanjem jer će pokušati izaći u susret u najboljoj namjeri, ostavite i garantni list i flaksericu nazvat ćemo japance kažu u servisu, jučer 5.5. zovu iz servisa da je flakserica popravljena i trošak je pod garancijom, promijenjen starter+napravljen servis cjelokupnog stroja (kažu trebao je jer se zbog toga strgal starter-nešto zaglavilo a ja ko sivonja povukao), dođem doma i nalijem friško složenu mješavinu, flakserica upalila pod čokom na prvi trzaj, spustim čok i nastavim sa radom, potrošila je 3 rezervara goriva, sa pauzom gašenja/mirovanja samo za trenutak tankanja i svaki put upalila na pola trzaja, bolje nego kad je bila gajnci nova,nakon obavljenog posla otišla na zasluženi odmor u šupu, dakle svaka pohvala
TENA-G Ljudevita Posavskog 23, SESVETE
Makita servis na pruženoj cjelokupnoj usluzi, moja preporuka
, na flakserici pod garancijom promijenjena gumica crijeva na rezervoaru na kraju prve godine rada (ukrutila se pa je gorivo pod nagibom kapalo iz tanka), kvačilo+osovina pogona (proklizio kardan) na kraju druge godine rada, veliki servis i zamjena startera na kraju treće godine rada/garancije, flakserica plačena cca. 1600 kuna, dakle po godini garancije zeru više od 500 kuna, pohabala tri original glave za flaks, naradila se fakat puno jako puno, koliko će sad izdržati van garantnog roka a da se isplati popravak-nadam se dugo i jeftino, uglavnom ja sam jako zadovoljan sa
MAKITA EM 2600U i kao strojem i sa servisnom podrškom od strane
TENA-G Ljudevita Posavskog 23, SESVETE
Makita servis
ovo nije reklama ni u kojem obliku već moje osobno iskustvo sa strojem i ovlaštenim servisom