Ma bi on to već poflaksal da mu ruke ne smetaju 🫡Pa tu je viši drač nego vu mojem voćnjaku
Ma bi on to već poflaksal da mu ruke ne smetaju 🫡Pa tu je viši drač nego vu mojem voćnjaku
Zakaj, poslije bude oglas glasil:Dečki ak je to tak moja sveča si nemre prištiti flaksanje na baterije..do svečnjaka bi samo flaksal.
Ovo mi se čini kao moguća prevara....Možda ako nekog zanima, pokupljeno s foruma.hr - stihl iz italije, 23€ dostava (mislim da je tolko bila za FS120R ili 235R), veli ekipa da bi garancija od 12 mj trebala vrijediti i u HR (u ovlaštenim servisima):
DECESPUGLIATORE SPALLEGGIATO STIHL FR 235 R
Decespugliatore spalleggiato Stihl Fr 235 R Prestazioni di taglio eccellenti. Per sfalcio e raccolta di erba e sterpaglie. Struttura robusta e procedura di accensione consolidata. Sistema antivibrazioni STIHL a 1 punto, Motore 2-MIX, decompressione automatica, impugnatura multifunzione...agriqui.itDECESPUGLIATORE STIHL FS 120 R
Decespugliatore Stihl Fs 120 R Per falciare superfici ampie con erba tenace. Sistema antivibrante STIHL, avviamento ElastoStart STIHL, impugnatura multifunzione-circolare, con relativa regolazione senza attrezzi, tracolla. Dati tecnici Valore cilindrata cm³ 30.8 Utensile di taglio standard...agriqui.it
Naručivali su, imaju tu neku akciju (Stihl na razini Izalije ak se ne varam) na trimere sa ovom ravnom ručkom (ne bicikl) a i ovaj leđni je dosta jeftiniji... Provjeri na forum.hr...Ovo mi se čini kao moguća prevara....
Jel možda naručivao netko od ekipe s foruma.hr s ove stranice ?
ja imam ramda izvedbu, ak mogu pomoć pitaj.Ima li ko Kawsaki TJ 53E po mogucstvu Blue Bird izvedbu, treba mi mala pomoc da mi se nesto slika samo da pogledam cemu sluzi ?
Pri nama se veli: ni grbavom se drvu nemoj rugati...A kak si mene znao fino savjetovat a ti nisi poslusao sam sebe 😅
Shvatio sam to odavno. Moj savjet je isto Stihl nakon 545RX sam uzeo FS461c i onda mi je bilo žao pa sam otišao i kupio opet i novu 545RX....'bem ti Husqvarnu...
Danas se samo ugasila i ne da se više vužgati...
Koliko god mi je 335Rx draga, novi trimer definitivno bude Stihl...