• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Trimeri

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,945
Reduktor kupiš za 10e na sajmovima…za toliko i cijev s kardanom.
Ako je motor originalni Kawasaki, onda se nemaš čega bojati.

spawn

Član
Tu od
24 Tra 2022
Poruka
37
Ne razumem, kakav reduktor, cev, kardan.. Ja pitam ako neko zna kakvog je kvaliteta ovaj prenos sto dolazi u ovoj izvedbi.. te najjeftinije kineske delove ovaj trimer strga jako brzo, jednostavno je prejak i to sto nose oni kineski trimeri od 100 - 200 eura on pokida brzo..

aag14v

Dobro znana faca
Tu od
4 Kol 2011
Poruka
719
Imam FS 461 C-EM i trimer je zvijer. Imao sam i Husqvarnu 545RX koja je isto dobra ali ovo je puno udobniji stroj.

FS361 je istog dizajna samo slabiji. Ako misliš kositi veću travu i šikare odabir je odličan.

FS461 je velik i težak, a meni većinom treba za održavanje trave pa sam uz njega kupio i FS250 koji se pokazao puno bolji odabir za manju travu a snage ima dovoljno i za veću.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,945
Ako gledaš 361, radije razmisli o 461, jer 361 budeš vrlo brzo prerasel ;)
Podjednako su teški (za nositi; oko 10,5kg s glavom, štitnikom i gorivom), a jedino im je razlika u cijeni (a to buš vrlo brzo zaboravil, jer se takav stroj kupuje na dugi rok).
Ak ti je to preveliko ili preteška, onda radije u BiH gledaj FS 350, jer je dosta lakši.

Svakak ti bu trebal i neki manji stroj, baš kak ti je @aag14v napisali.

Najnoviji postovi

Na vrh