• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Trimeri

teskostecenje

Novi član
Tu od
16 Stu 2024
Poruka
11
Ja uzeo one husq i meni su okej,kvalitet je isto dobar.Da su ga preterali sa cenom jesu
Probao par komada i svi su bili onako,dugo sam koristio vilidzerove 2016ph i oni se bukvalno raspadnu posle par koriscenja pa mora da se improvizuje.
Kupis husq555 i dobijes uprtace "dzabe" 😂

Posljednje uređivanje:

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,784
ne znam kak se zovu ti koje dobiješ sa 555rxt ali znam da su odlični, iako mi se na prvu nisu svidjeli dok ih nisam uspio složiti da stoje kak spada, prije sam na Oleo Mac imao ovakve Oleo-Mac 63070003AR pojas za kosu - WWW.KAMENIK.HR i isto su mi super, čak sam u početku htio prodati ove os husq i kupiti OM...dobro je što nisam

teskostecenje

Novi član
Tu od
16 Stu 2024
Poruka
11
Sa husq555 se dobijaju balance xt
Ja te oleo mac-ove prodajem ,nisu mi nista bolji od vilidzer ph2016.
Probao ih jednom i zavrsili na kupujemprodajem.

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
989
Ja uzeo one husq i meni su okej,kvalitet je isto dobar.Da su ga preterali sa cenom jesu
Probao par komada i svi su bili onako,dugo sam koristio vilidzerove 2016ph i oni se bukvalno raspadnu posle par koriscenja pa mora da se improvizuje.
Kupis husq555 i dobijes uprtace "dzabe" 😂
Tri godine koristim te Villager PH2016 i nema naznaka raspadanju, best buy definitivno.

teskostecenje

Novi član
Tu od
16 Stu 2024
Poruka
11
Meni je posle par koriscenja pukao kajis pa sam ga ojacao i vezao zicom a umesto one kukice sam nakacio karabinjer da mogu trimer na to da kacim,isto mi se to desilo i na drugim vilidzer oprtacima

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,784
Ja sam ih imao na OM 550 i super su mi se pokazale, sa trimerom ih dobio i dok sam radio sa njim, mislim da je bio 4 godine kod mene, nisam imao apsolutno nikakvih ostecenja na njima.

Najnoviji postovi

Na vrh