• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Trimeri

Tu od
19 Sij 2025
Poruka
18
Moj i tvoj koriste iste glave t45x. Sad poslje te inflacije dosla glava na 50e. Uzeo jeftiniju od husqarne cca 30e t35 universal. Ali ne valja puno prije ce se skrsiti unutra puca plastika kod zuba di kacis flaks. Dobro je sta mozes svaki dio posebno naruciti pa sam dvije stare glave t45x opremio s novim plastikama donjima i uskicama i jednu s gornjom plastikom pa sam miran 2-3godine. Koristio sam i 3.5mm flaks za travu nije nesto bio je djabe ali mladice u proljece i drvenasto dobro tamani. Noz mi treba za trnje potamaniti na jednoj parceli i nesto malo na svojoj necu u debelo za to je motorka...

Posljednje uređivanje:

Najnoviji postovi

Na vrh