• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Trimeri

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,927
Za oko voćki, pa čak i više od toga, mene potpuno zadovoljava najslabiji Stihl FS 38. Radil sam sa Stihlovim flaksom 2,0, ali sam prešel na jeftinije, a ništa lošije iz KTC-a. Sad kombiniram 1,6 za finiju travu i 2,4 ako ima grubljih komada. 2,2 bi bilo bolje od 2,4 kojeg je malo teže navoditi u rupice, ali nisam ga vidjel u trgovinama.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,825
@ZJ
Ali je i teži koliko vidim...

@iwanho
Koliko si visok? Ja s fs38 radim pogrbljen da nakon toga izgledam ko zvonar crkve notre dame..

Jedva sam čekao da ga prodam pa sam si uzeo parkside na baterije za dvorište.

185cm sam visok

Da imam 8 baterija 8ah...tj. Da se isplati to... Parkside bi mi za takve stvari bio dovoljan..

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,927
@iwanho
Koliko si visok? Ja s fs38 radim pogrbljen da nakon toga izgledam ko zvonar crkve notre dame..

Jedva sam čekao da ga prodam pa sam si uzeo parkside na baterije za dvorište.

185cm sam visok
Viši si desetak cm, ali izgleda da nemaš ruke ništa dulje od mojih. Uvijek imam ruke malo skvrčene kod košnje, osim ako kosim na kosini prema dolje, a to je rijetkost. Možda imamo različite stilove košnje.
Samo sam navel kaj je meni ok.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,825
Meni parkside odgovara super za poslove oko dvorišta. Ali mi smetaju bicikl ručke.

Tako da mislim da 525 Jednorucni bi bio pun pogodak za oko voća i rubove oko ribnjaka.

Najnoviji postovi

Na vrh