Naslov kaze sve. Koliki su troskovi registracije traktora?
- tehnicki ?
- registracija ?
- obavezno osiguranje ?
- kasko osiguranje ?
Ovo je ono sto sam pronasao:
ODLUKA O VISINI NAKNADA ZA TEHNIČKI PREGLED I DRUGE POSLOVE KOJI SE OBAVLJAJU U STANICAMA ZA TEHNIČKE PREGLEDE VOZILA http://www.nn.hr/clanci/sluzbeno/2004/3108.htm
Iz gornjeg propisa:
Naknade za redovni ili izvanredni tehnički pregled: 115,76kn
EKO test: 77,83
Ostalo:
Poslovi koji prethode registraciji i produljenju valjanosti prometne doz vole – uvid odnosno provjera doku mentacije o uplati propisanih obveza (porez, carina, obvezno osiguranje, posebna naknada za okoliš, naknada za ceste) 34,99kn
Naplata propisanih obveza iz prethodnog paragrafa(iznos za 1 uslugu) 13,80
Ovo ne mogu nekomentirati: dakle sluzbenik napravi uvid u dokument dali je uplacena npr. posebna naknada za okolis (t.j. uplatnica) i taj svoj pogled naplati 34.99+13.88 odnosno 48.87 kuna. Desetak pogleda :evil: (strucno receno uvida) dnevno i on je prskrbio 500,00 kn, sto za sebe, svoju firmu i/ili drzavu.
Produljenje valjanosti prometne dozvole 34,99
Popunjavanje registracijskog lista 26,16
Izdavanje registracijskih pločica 17,33
Zamjena ili izdavanje nove prometne dozvole ili knjižice vozila 39,24
Zamjena, izdavanje ili ovjera kartona tehničke ispravnosti lake prikolice 17,33
Ostale naknade:
Izdavanje potvrde i probnih pločica 42,84
Naljepnica – znak kojim se označava rok valjanosti tehničkog pregleda 5,74
To mu dodje nekih tristotinjak kuna tehnickog, mislim da tu treba i dodati 200,kn za registarske plocice. Ako netko zna detaljnije neka me ispravi.
Kako osiguravateljske kuce tretiraju traktor? Kao teretno vozilo ili nekako drukcije? Koliko su premije iz vaseg iskustva? Jeli netko ima kasko za traktor?
- tehnicki ?
- registracija ?
- obavezno osiguranje ?
- kasko osiguranje ?
Ovo je ono sto sam pronasao:
ODLUKA O VISINI NAKNADA ZA TEHNIČKI PREGLED I DRUGE POSLOVE KOJI SE OBAVLJAJU U STANICAMA ZA TEHNIČKE PREGLEDE VOZILA http://www.nn.hr/clanci/sluzbeno/2004/3108.htm
Iz gornjeg propisa:
Naknade za redovni ili izvanredni tehnički pregled: 115,76kn
EKO test: 77,83
Ostalo:
Poslovi koji prethode registraciji i produljenju valjanosti prometne doz vole – uvid odnosno provjera doku mentacije o uplati propisanih obveza (porez, carina, obvezno osiguranje, posebna naknada za okoliš, naknada za ceste) 34,99kn
Naplata propisanih obveza iz prethodnog paragrafa(iznos za 1 uslugu) 13,80
Ovo ne mogu nekomentirati: dakle sluzbenik napravi uvid u dokument dali je uplacena npr. posebna naknada za okolis (t.j. uplatnica) i taj svoj pogled naplati 34.99+13.88 odnosno 48.87 kuna. Desetak pogleda :evil: (strucno receno uvida) dnevno i on je prskrbio 500,00 kn, sto za sebe, svoju firmu i/ili drzavu.
Produljenje valjanosti prometne dozvole 34,99
Popunjavanje registracijskog lista 26,16
Izdavanje registracijskih pločica 17,33
Zamjena ili izdavanje nove prometne dozvole ili knjižice vozila 39,24
Zamjena, izdavanje ili ovjera kartona tehničke ispravnosti lake prikolice 17,33
Ostale naknade:
Izdavanje potvrde i probnih pločica 42,84
Naljepnica – znak kojim se označava rok valjanosti tehničkog pregleda 5,74
To mu dodje nekih tristotinjak kuna tehnickog, mislim da tu treba i dodati 200,kn za registarske plocice. Ako netko zna detaljnije neka me ispravi.
Kako osiguravateljske kuce tretiraju traktor? Kao teretno vozilo ili nekako drukcije? Koliko su premije iz vaseg iskustva? Jeli netko ima kasko za traktor?