• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

TX75

B

Bobo

Guest
marko hurlimann xa86 kaže:
Sad bi bila sramota s starim ić orat a novi doma stoji :lol: :blackeye

Pravi se javio...

Ores sa starim MF-om a novi CLAAS stoji pod supom... Pazi malo sto pises ;)

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
DF&Torpedo kaže:
Pravi strojčine 8)
svaka čast

Jel ti nije šteta novi traktor u šumu tjerati? ;)

hehe
nevidi se sa slika, ali utvorali smo na samom kraju šume, tako da praktički nije ni bio u šumi ;)

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
Marko355 kaže:
Jeste ljeni....tovari to ručno da nemoraš u teretanu :D

aha, utovarili bi ručno (nas troje) mo'š mislit :blackeye
ovako je kud i kamo lakše, brže i elegantnije ;)

John Deere 3650 kaže:
Nešto će se sigurno ograđivat...? dobri stupovi..... :D

ako bude zdravlja i sreće ;)

H

Hrvoje_cvangic

Guest
opa...vidim gore neki novi jd...jel to tvoj...koji je to...6530 ili 6630...prava zvjerka...ajme da mi je jedan...nebi van izlazio..hh :mrgreen:

H

Hrvoje_cvangic

Guest
auu...svaka cast...toje stroj...imam zelju jednom takvoga vozit bar jedno proljece...a jbm jednom i hocu...hehe...e koliko te izasao...jel si ga uzeo sa full opremom...

B

Bobo

Guest
TX75 kaže:
Hrvoje_cvangic kaže:
auu...svaka cast...toje stroj...imam zelju jednom takvoga vozit bar jedno proljece...a jbm jednom i hocu...hehe...e koliko te izasao...jel si ga uzeo sa full opremom...

heh, dođi do mene, biti će posla ;)
izašao me je cca 73€
i da ima sve šta se moglo imati na njemu

Nema neljepnicu PREMIUM ( i sve sto s njom dolazi u paketu) tako da nema SVE... ;)

H

Hrvoje_cvangic

Guest
TX75 kaže:
Hrvoje_cvangic kaže:

heh, dođi do mene, biti će posla ;)
izašao me je cca 73€
i da ima sve šta se moglo imati na njemu

hah...bas bi i mogo...haha...sala...neamvremena...jos kako mi ide jos bi nes strgo pa eto ti vraga..najbolj mir...dok ja nekupim jednoga sebi za kojih 10 god..
haha..

bole

Član
Tu od
7 Sij 2009
Poruka
639
el si se ti to ponovio za kamionku nesjećam se da si je prije imo :scratch :scratch :scratch :scratch :scratch

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
bole kaže:
el si se ti to ponovio za kamionku nesjećam se da si je prije imo :scratch :scratch :scratch :scratch :scratch

jesam da, ljetos još :)

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
kikic MF kaže:
kolko su ti stranice visoke na njoj i kolko ti stane tona žita u nju???

tek sam sada primijetio tvoj post :oops:

stranice su visoke 85cm+20cm povišenja

16t sam vozio žita u njoj

lp

Najnoviji postovi

Na vrh