Zetorboy
Dobro znana faca
- Tu od
- 12 Velj 2010
- Poruka
- 2,768
automatska kuka,kaj pa je to
imaš na njoj gumb koji stisneš i onda sama ispadne iz kućišta, ili ju izvučeš iz one cijevi u koju se uštekava a druge verzije su sa šerafima, te su obične
automatska kuka,kaj pa je to
pa kaj je tu automatsko,takvu imam i ja,automatsko je ka stineš gumb a ona se sama izvadi i pospremi u gepek
kolega svaka čast tebi,tvemu autu i toj kuki za 4000 kn...:mur::mur::mur:...pa kaj je od titanijuma napravljena kaj tuliko košta i jel budeš vlekel tenka na njoj da ti ne pukne ili se sfrkne...mislim... prije ti se bude otkinol zadnji kraj od auta nego budeš strgal kuku koji platiš 100€ sa ugradnjom,a za struju ti netrebaju nikakvi procesori da svjetle dva žmigavca,pozicije i stop:icon_eyes:Imate kuka, kuka i kuka. Nije ista ova za 700 i za 3500kn
Neznam kakvu ima i30 instalaciju al i tu postoji velika razlika VW origig je 4000kn samo instalacija sa procesorom.Ima i divljih samo kaj to ne radi kak spada opče ak koristiš više od 6 pina utičnie!
Ove bravarske mi se ni jedna ne sviđa.Gledal sam slike ovog slovenca sa linka.
Ljudi koji imaju X1 i dene si takvu kuku nisu za drugo nek za stojadina. moje mišljenje!
WESTFALIA je zakon!
ja sam na autu imao onu običnu kuku kaj se ne skida pa sam ju uz pomoč kolege preradio na euro tak da smo ju odrezali te na nosač zavarili cjev koju smo otokarili na mjeru i poslije kuku utaknem i kroz nju ubacim šaraf fi 12 i zašarafim,netreba mi prečesto ali dok idem van hr, da me nebi zajebavali za nju.na tehničkom sam rekao da bi htio upisat euro kuku na auto jer nije bila upisana nikakva i nije me tražio nikakve papire samo je provjerio jel struja dobro radi.:icon_biggrin: