zanima me koliko je ovo rentabilno,da li steti traktorima,princip ugradnje i sve o tome ev jedan video za pocetak pozz
http://www.youtube.com/watch?v=-MA3_iGHghI
zanima me koliko je ovo rentabilno,da li steti traktorima,princip ugradnje i sve o tome ev jedan video za pocetak pozz
O postocima nije zahvalno govoriti, al mene više od toga zanimaju detalji tipa, kako se uvodi vodik u motor, što sa kisikom i najvažnije pitanje, odakle "struja"...jer kolko ja znam dobivanje kisika, odnosno vodika putem elektrolize, mogu si dopustiti zemlje sa velikom proizvodnjom jeftine E energije.:scratch
mi bi to trebali kroz nekih mjesec dana ugradit na auto, sve je naručeno i samo se čeka da materijal dođe i da se to stavi. Za sad nas to košta nekih 350 kn tako da i ako ne funkcionira nećemo popušit neku strašnu lovu. Kaže se "tko ne riskira taj i ne profitira". Kad ga malo testiramo javim rezultate.
ušteda 30%,glupost samo takva,znači da mu je osnovno gorivo i dalje diesel,a još tome si ilegalac na cesti
zašto sam na cesti???
zato jer taj sustav ne možeš homologirati i atestirati u Hrvatskoj,
ne znam kako je sa zemljama EU. ali sa tim sustavom ne možeš legalno proći
tehnički u Hrvatskoj..
zato jer taj sustav ne možeš homologirati i atestirati u Hrvatskoj,
ne znam kako je sa zemljama EU. ali sa tim sustavom ne možeš legalno proći
tehnički u Hrvatskoj..
:mrgreen: ali ja sam ilegalac
Proizvodnja vodika je za sada skuplja od nafte ..priča oko vodikovih čelija je malo povoljnija ali još uvjek nam mažu oči .
Ono kaj ima (ili nema ) smisla je JOE CELL koji radi na orgon
Prije nešto više od deset godina jedan australijanac, garažni mehaničar, po imenu "Joe", sasvim slučajno, s namjerom da smanji potrošnju goriva na svom autu, konstruirao je jednu spravu koja je kasnije postala relativno poznata kao "Joe Cell," i uz pomoć koje je postalo moguće pokretati motor automobila na tzv. "energiju nulte točke." Sam uređaj se sastoji od metalnog vanjskog kućišta (anoda) u kome se nalazi nekoliko cilindara od kojih su jedni neutralni, a drugi pozitivnog polariteta; i oko pola litre vode.
Nakon prvog testiranja ovog uređaja, Joe je primjetio da njegov automobil nije potrošio ni kap goriva. Daljnjim ispitivanjem on je primjetio da ta ćelija proizvodi određenu energiju neobičnih svojstava, koja njemu do tada nije bila poznata. U svakom slučaju, bilo je očigledno da se tu ne radi ni o kisiku niti o vodiku, tj. jednoj od dvije supstance koje službeno zajednički tvore vodu. Znači, u vodi se nalazilo još nešto, nešto što je za Joe-a u to vrijeme bila misterija.
Koga zanima kao izgleda neka upre u google možda uspje napraviti ono kaj i Joe
Danas sam pricao sa jedan prijatel-profesor iz srednje, on je ovo ugradio u svog auto Fiat tipo 1.7D pred neko vreme, prosao za sad neki 1000 km, prvi utisci su za sad dobri, imao je usteda od neki 25-30%, ja sam video to u auto, bilo je rjec da elektroliza vuce velika struja, pa sam ga pitao i on kaze da vuce 20 ampera.
Inace rekao mi je da kod nas nije potreban nikakav atest, pa odkud znam:scratch