Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Ovaj 4t nije 1+1 gratis? Onaj 2 t je bil jer je bil kao ishlapljeni? Kolko taj 4t košta?
Kad si naručivao preko motorna-ulja.hr da su radili dostavu?@Tommy preskupo je jestivo, ja sam svakakve mikseve delal i koristil, hidrol+hipenol+motorno ulje (ne sva 3 zajedno i ulje je bilo novo ) unazad 2 godine koristim ovo Motorna ulja - Najbolje cijene motornih ulja i maziva najboljih svjetskih brendova - Motorno ulje d.o.o. .
Mislio sam na Bickov upis nakon tvoga, sorry.Ja koristim to ulje. Cijena je dobra (bila je prije i niža) ulje nije najbolje ali ni najlošije. Omjer plaćeno dobiveno je dobar, nije kao husq ulje za lanac al je ok. Dostava se naplaćuje al iznad neke cifre je besplatno.
Moj savjet i preporuka može ići samo u smjeru jednog jedinog 2T ulja: "Motul Scooter Expert 2T", za sada, to je ulje koje se pokazalo kao polusintetika najboljem na tržištu, potrošio sam oko 7 litara ulja u zadnjih 2 godine, radili su mi svi 2T strojevi 50-60-70-125-150-180 kubika na njemu, svi su se lijepo i zdravo vrtili. To isto ulje također obavezno koristim i pri slaganju generalki na 2T vozilicama. 1 Litra je od 60 do 80 kuna, kako gdje, kako na kojoj akciji i u kojem dućanu.Dakle da se previše ne zamaram kada su u pitanju stariji motori, nego da ulijevam neko od povoljnijih motornih ulja?
A vidim da spominjete sintetiku, polusintetiku i mineralna ulja. Šta da gledam od toga kad budem kupovao?
Full sintetiku?
Par pitanja vezano za 2T ulja: koliko se dugo ona mogu skladištiti neotvorena, a da ne dođe do propadanja i smanjenjivanja kvalitete samih ulja kad budu pomiješana sa gorivom.
Kakva su vam iskustva sa Oregon 2T uljima, cijena im je izrazito niska po litri, ali ne znam da li je to vrijedno rizika?
Husqvarnino ulje rade francuzi. Ramdino ono plavo po 95 kn l ti xp husqvarnino. 120%. Tak das u pravu. Placa se naljepnicaBaš gledam cijenu ovog Huskinog XP ulja, sintetičkog, oko 170-180 kuna. Za usporedbu, Motorex cross power, kojeg prijatelj sipa u KTMa 250 EXC, nabrijani dvotaktni motor, košta ispod 100 litra. Motul 800, sa esterom, castrol A747 sa ricinusom, koštaju manje od tog Huskinog. Bivši Castrol TTS, sada Power 1 košta oko 70/80 kuna litra. To isto Huskino ulje je vjerojatno prepakirano od nekog renomiranog proizvođača, al nebih se upuštao dublje u ulja jer je to na Balkanu svojevrsna tabu tema. O postotcima, brandu... Nebih dalje, svatko neka radi kako njemu paše.
Pro 2A reci ti meni tačno, koje to ulje silkolene koristiš, jer oni toga imaju više proizvoda ...