K
KRESO
Guest
evo kod nas ima kana iz srbije ja sam uzeo 3 palete za uljanu repicu
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Dzaba ameri onoliko bacase bombe po toj firmi..,nego ,kolika je razlika u cijeni?KRESO kaže:evo kod nas ima kana iz srbije ja sam uzeo 3 palete za uljanu repicu
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
KRESO kaže:neznam koliko si upoznat ali kod nas država ima akciju " kupujmo hrvatsko" kao ono spasimo naše gospodarstvo
kupujmo hrvatse brendove,
Čugi kaže:Ovde niko ne kupuje Pančevačko jer je za naše tržište očajno loš kvalitet, svi se žale na njega, raspe se kao pesak, ko zna šta su zbrljali u njega, dok je to za izvoz extra kvaliteta, j...m ti državu. Ja koristim Kutinu zadnje 4 godine.
KRESO kaže:evo sada na dnevniku je izjavljeno da će gnojiva poskupuit od 20%-64% ....
pomozi bože!! :?
pankretić kaže daće tražiti smanjenje cjena!!
bogec kaže:KRESO kaže:evo sada na dnevniku je izjavljeno da će gnojiva poskupuit od 20%-64% ....
pomozi bože!! :?
pankretić kaže daće tražiti smanjenje cjena!!
matematičari bacite matematiku kolko je 64% od 3,40 kn za npk 15-15-15, pa napišite kolko če sad gnojivo koštat :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
TX75 kaže:3,4kn + 64%(2,18kn) = 5,58kn
:? :? :? :? a šta da ja stavim oko vrata ja trebam oko 30 paleta ,a šta tek da ratarko stavi oko vrata :?:bogec kaže:
by zjockoo on Fri Feb 08, 2008 8:04 pm
To ti je država i njezino gospodarstvo...zašto ne bi bilo još teže ako može biti...?
Trebali bi svi zajedno staviti traktore na cestu i prosvjedovati. Sve životne namirnice i svi proizvodi koji nama trebaju sve su skuplji, a cijene proizvoda koje prodajemo idu samo na dolje...gdje je tu logika?! A "ide se naprijed", ne? GDJE?