Imam dvorišča kaj kosim 2 vure u komadu sa kosilicom, i još sa flaxericom okolo rube, sviđa mi se tak gusta travica, i mašinu za travicu sadit sam kupil😉Imal buš travnjak ljepši nego englezi. Koliko hektara travnjaka imaš?
Ako ne stigneš proljetnu travu prihraniti možda buš jesensku...... nisi napisal koje popodne 🤭Nadam se da bu kiša sad pala kad to popodne malo spohičem.
E, sad si me dobro nasmijal, e -savjetovanje. Kaj vredi gluhome govoriti "dobar dan"? Rezultat njihovog rada se vidi najbolje u Slavoniji iz koje mladi ljudi masovno odlaze, a kvaliteta zemlje Bogom dana. Njima je dobro dok je nas ovakvih.Imao si e-savjetovanje... Skoro mjesec dana... Mogao si tamo iznjeti svoje probleme.
I ja sam u ekološkoj... Organska gnojiva nisu toliko poskupila tako da zbog toga ih nisu uvrstili..
Kolega seat. Trebaš poslati zahtjev i račune od gnojiva i dobiješ 450 kn po ha za prvih 10 ha... 250 za drugih 10 ha
Kakve veze ima zemlja s odlaskom mladih? U razvijenim zemljama do 2% stanovnistva radi u poljoprivredi tako da takva teza ne stoji.Rezultat njihovog rada se vidi najbolje u Slavoniji iz koje mladi ljudi masovno odlaze, a kvaliteta zemlje Bogom dana.
Ja imam običan račun od gnojiva, nije R1, nema moje podatke gore, jel bude dovoljno?Treba poslati zahtjev i račune od gnojiva i dobiješ 450 kn po ha za prvih 10 ha... 250 za drugih 10 ha