• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Umjetna gnojiva

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,499
Ja danas kupio pa što bude biti će, jeftinije sigurno neće biti, u nekim dućanima čak ni ureje više nemaju. Još kupim sjeme i za prskanje i spreman za sezonu.

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,499
Ja radim samo da imamo za sebe i eventualno da se nešto viška proda pa vidim još uvijek neki smisao i ne bih htio odustati od toga. Da ima zarade nema je, jedino u kvaliteti onog što moja obitelj konzumira je razlika. Naravno da se na takve izjave jave dušobrižnici koji pljuju po svemu što ima veze s poljoprivredom i kako je isto domaće i u dućanu ali se na to ne obazirem. Malo je drukčije kad ja imam svojih stotinjak kila salama koje obožavaju svi koji ih probaju ili ono što se servira u dućanu. Svjestan sam i ja da će doći vrijeme kada neću moći imati svoje i biti ću ovisan o tome da li sam kupio 30 ili 40 deka mesa ali do tad se borim i ne dam se.

Najnoviji postovi

Na vrh