• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Umjetna gnojiva

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,499
Ja danas kupio pa što bude biti će, jeftinije sigurno neće biti, u nekim dućanima čak ni ureje više nemaju. Još kupim sjeme i za prskanje i spreman za sezonu.

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,499
Ja radim samo da imamo za sebe i eventualno da se nešto viška proda pa vidim još uvijek neki smisao i ne bih htio odustati od toga. Da ima zarade nema je, jedino u kvaliteti onog što moja obitelj konzumira je razlika. Naravno da se na takve izjave jave dušobrižnici koji pljuju po svemu što ima veze s poljoprivredom i kako je isto domaće i u dućanu ali se na to ne obazirem. Malo je drukčije kad ja imam svojih stotinjak kila salama koje obožavaju svi koji ih probaju ili ono što se servira u dućanu. Svjestan sam i ja da će doći vrijeme kada neću moći imati svoje i biti ću ovisan o tome da li sam kupio 30 ili 40 deka mesa ali do tad se borim i ne dam se.

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,387
Možda ne bude jeftinije, ali mislim da nece biti ni skuplje.
Na ovakve cijene naše robe, nema smisla.
Kan je krenuo već gore, navodno i 3x15 će ić, ali do proljeća ima još...

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,618
Kod nas je sad KAN 8,75 , Urea 12, a NPK 12,75 U KTC, tako da ja neću čekati jer jeftinije sigurno biti neće.

Već se promijenila cijena za 15-15-15 u KTC-u na 13,75. :(

Bi li bilo dobro u sijačicu za kuruzu pomiješati 0-20-30 i kan umjesto 15-15-15? Nažalost koda nas nema više 8-26-26.

Najnoviji postovi

Na vrh