Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
U originalu je išlo motorno ulje, SAE30 ili 15W-40.
Prema tome, svako ulje za zupčanike i hidrauliku je korak naprijed u odnosu na motorno.
Hidraulika bolje radi s uljem manje viskoznosti, pa ovo 20W-40 bi bilo optimalno.
Ovaka pitanja su mi uvijek bila čudnam jer su u uputama najčešće netočni podatci.
Natočiš 10 litri, provjeriš razinu, pa natočiš još 5 i pogledaš kaj "piše" na šipki. Prema potrebi doliješ još 5 ili 10 litri, i zapišeš da znaš za sva vremena.
Vjerojatno ionak nitko ne zna.
Kupi 20 litri, zamijeni i provjeri razinu. Ako se šipka mjerača moči bar malo, dovoljno je da možeš kratko raditi i dokupiti još 10 litri i dolijati kasnije.
Mislim da nemaš potrebe za dodatnim cilindrima. U445 diže sam sebi prednji kraj i to na ler gasu.
Vjerujem da 643 ima još jaču hidrauliku 💪💪
Za koju namjenu/priključak su ti treba dodatni cilindri? 🤔
Ako propušta glavni cilindra propuštali budi i pomočni jer su pomočni povezani tako da glavni klip u njih tjera ulje. Previše je to novaca za davati da dobijete isto stanje kao i prije cak i jos gore jer hidraulika bez cca 15 kila tereta nebu spuštala. Ako propušta glavi zamjenite gumice na njemu i utvrdite da nije oštečeni. Govorim Vam ovo jer sam imao univerzala s pomocnim cilindrima.