Moram naći onda nekog majstora za to...ja sam informatičarPreštelati ventile, prekontrolirati dize i ako to ne pomogne boš pumpa na kontrolu.
Vrti anlaser dobro, zamijenio sam ga pred par godina sa onim brzim sa reduktorom ili kaj već to ima i zavrti ga pošteno. Na šlepanje je uvijek dosta teško palil, al nisam to probavao sad jer sa grijačem upali, a teško mi je nekog i ulovit da probam...A kak pali na šlepanje? Imao sam sličan problem i greška je bila u anlaseru.
Presporo je vrtil
Sa originalnim je uvijek bila muka, preporodio sam se kad sam ga zamijenio.Da, stari orginal alnaser dosta sporo vrti i za njega treba malo jači aku. Najprije pregledati sve ovo kaj je @ Muha nabrojao i po mogućnosti stavit bolji alnaser ako je gore još stari orginal. Nekako vjerujem da je problem u boš pumpi i da zbog toga teško pali.
A malo slini na pumpi nafta.Pogotovo ak curi nafta iz boš pumpe, onda je definitivno jako potrošena. Mi stavili onu zamjensku iz traktor univerzala pred 10 let, pokazala se dobro..
Moram naći onda nekog majstora za to...ja sam informatičar
Vrti anlaser dobro, zamijenio sam ga pred par godina sa onim brzim sa reduktorom ili kaj već to ima i zavrti ga pošteno. Na šlepanje je uvijek dosta teško palil, al nisam to probavao sad jer sa grijačem upali, a teško mi je nekog i ulovit da probam...
Sa originalnim je uvijek bila muka, preporodio sam se kad sam ga zamijenio.
A malo slini na pumpi nafta.
Traktor je mislim 1976.g. i do sad nije ništa dirano osim jedne dizne pred dosta godina tak da je skoro sve originalno na njemu i nikad skidano.
Znate nekog majstora koji bi to mogao pogledati, ja sam kod Pisarovine?
Skinut dizne i pumpu može svaki koji se imalo kuži. Osobno sam to sebi sam radio.Moram naći onda nekog majstora za to...ja sam informatičar
Vrti anlaser dobro, zamijenio sam ga pred par godina sa onim brzim sa reduktorom ili kaj već to ima i zavrti ga pošteno. Na šlepanje je uvijek dosta teško palil, al nisam to probavao sad jer sa grijačem upali, a teško mi je nekog i ulovit da probam...
Sa originalnim je uvijek bila muka, preporodio sam se kad sam ga zamijenio.
A malo slini na pumpi nafta.
Traktor je mislim 1976.g. i do sad nije ništa dirano osim jedne dizne pred dosta godina tak da je skoro sve originalno na njemu i nikad skidano.
Znate nekog majstora koji bi to mogao pogledati, ja sam kod Pisarovine?
Odkuda točno jesi?Jedna dizna je mijenjana pred cca 15 g., AC pumpica je mijenjana pred 2 g., drugo nikad ništa nije dirano ni štelano.