Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 9,922
Nisam krivo nastrojen! 😛
Može al treba više inovacija Ja bi ugradio 2x jednosmerne cilindre i pustio originalnog kakav je... Novije cilindre bi ja upravljao sa jednosmernim kiper izlazom koji fabričko postoji... u primeru kipovanja, lako se isključi i radi sa originalnim hidravlikom Podizna moč zavisi od pritisaka ulja i površini klipa cilindra. Pumpa ako daje 180bar i više, onda može da digneš čudo Al ja nebi pretjerao jer če sve ostalo stradati...Pozdrav
Dali se moze ugraditi na traktor univerzal 643 pomocni celindri hidrulike otraga hvala
Neki imaju tvornicki ali moj nema dodatne celindre ima samo ispod sjedala643 bi trebao tvornicki imati cilindre
Da li onda ima na poklopcu ostavljeni navoj za cilindre?Neki imaju tvornicki ali moj nema dodatne celindre ima samo ispod sjedala
Ja sam kupil novu vuru i novi termostat i opet ne radi pa koji je vrag neznam više poludel bum isto me mučinda ne zakuha ,vozil sam jučer celi dan straktorom teret i ne šljivi 5 posto temperaturaKod mene je uvijek na minimumu tj. Na pocetku bijelog polja bez obzira koliko radio.... onda je vjerojatno on crknuo? Mislio sam ga skinut al mi voda izlazi pa sam odustao, strah me da nezakuha :-/ a di kupit tog boga?
Kupil sam novi indokator i vuru pa kaj moguće da novi ne delaMožda ne valja onaj indikator kaj je u glavu zašarafljen.
Ili je žica koja povezuje sat i indikator u prekidu.